a photo a day

In tweeduizendvijftien ben ik begonnen met het project A PHOTO A DAY. Sindsdien maak ik (bijna) elke dag een foto van de dingen die ik zie, doe en meemaak. Opdat ik ze niet vergeet. Het is het enige project wat ik al die jaren volgehouden heb en wat ik graag nog wil blijven doen totdat ik héél oud ben!

Hoe het allemaal begon, in tweeduizendvijftien. De foto kwaliteit werd in tweeduizendzestien iets beter omdat ik een nieuwe telefoon kocht. Er kwamen steeds meer stempels en kleurrijke dingen voorbij in tweeduizendzeventien. In tweeduizendachttien probeerde ik vooral de leuke momenten vast te leggen. Ik begon met trainen voor een wandelmarathon en was ik in tweeduizendnegentien steeds meer in de natuur te vinden. In tweeduizendtwintig kwam er een reeks aan baby buik foto’s langs. En tweeduizendeenentwintig is nog in volle gang!