01 – 03.2016

Het jaar begon goed met een retraite, ik gaf me op voor een nieuwe hobby, ging naar de gezondheidsbeurs, naaide een sjaal en begon aan een bullet journal.

image

Het jaar begon goed! Ik had me een aantal maanden geleden opgegeven voor een retraite en dat vond in januari plaats. Ik had er al heel erg naar uitgekeken. Het thema van het weekend was chi empowerment. De eerste dag begon in een zaaltje waar we elkaar leerden kennen en allerlei opdrachten kregen. Heel leerzaam! De tweede dag stond meer in het teken van bewegen en het opwekken van energie. We gingen de grotten in en deden tai chi oefeningen. Ook kreeg iedereen een 1 op 1 gesprek en werd er een mindmap gemaakt. Het was ontzettend leerzaam en ik zal dit weekend nog lang onthouden! 

image

Na het retraite was ik doodop van alle nieuwe geleerde dingen en indrukken en had ik een aantal dagen nodig om bij te komen ervan. De tweede dag had ik helaas ook enorme hoofdpijn gekregen, dat merkte ik de dagen erna ook nog steeds. Ik vertoefde daarom een aantal dagen op de bank na werk met thee. Toen het weer iets beter ging, maakte ik in de avond soms nog een meditatieve wandeling. Dat deed me zo goed! Ik wilde alle goede vibes van het retraite zo lang mogelijk vasthouden. 

image

Ik had steeds meer dagen dat ik voor lekker losse en makkelijke kleding ging. Deze outfit vond ik heerlijk, want de broek voelde als een pyjama! En ik werd getrakteerd met een mooie mistige ochtend, mijn lievelings. 

image

Met een vriendin ging ik een dagje naar Utrecht voor de gezondheidsbeurs. Ik had kaarten gewonnen. Was er nog nooit eerder geweest en had geen idee wat ik kon verwachten. Eenmaal daar hebben we alle kramen langsgelopen en kwamen we tot de conclusie dat het niet echt iets voor ons was. We speelden nog een grote dr. bibber en gingen weer naar huis. 

image

De dag na de gezondheidsbeurs had ik me-time nodig om bij te komen en lag ik lekker in bad te lezen. Ook gaf ik me op voor iets nieuws! Tai chi had me zo goed bevallen tijdens het retraite dat ik er meer over wilde leren en ik meldde me aan bij een tai chi school in de stad. 

image

Met mijn moeder ging ik een middag naar de stoffenmarkt en daar scoorde ik een aantal hele mooie stoffen! Zin om deze winter weer nieuwe dingen te naaien.

image

De rode poes die om de hoek woont heeft me heel vaak opgewacht als ik naar werk ging en kwam altijd knuffels brengen. Zo cute! En ik begon een bullet journal en trackte daarin een aantal dingen. 

image

In het weekend of op mijn vrije woensdag maakte ik regelmatig een rondje door de stad. Gewoon om even rond te lopen als ik daar zin in had. En soms kwam ik dan cuties als deze tegen. Het werd een hele staarwedstrijd met deze pug! 

image

In Heerlen hingen er nu een aantal schilderijen van graffiti kunstenaars bij Encore, daar wilde ik ever gaan kijken. En ik naaide een hele grote sjaal! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *