04 – 06.2016

Poeh wat heb ik veel gedaan deze lente! Tai chi was nog steeds erg leuk, ik haalde nieuwe planten in het tuincentrum, ging naar de eerste Museumnacht Maastricht, en stuurde mijn stempels naar een bekend persoon.

image

Hoeraaa, de lente was begonnen! Mijn moestuin zaadjes gingen al goed. Het was tijd voor nieuwe sneakers en dit keer ging ik voor stoffen TOMS. Ik was meteen verliefd op de kleur! 

image

Ik woonde hier nou al een tijdje en moest het al die tijd doen met hele lelijke luxaflex in de woonkamer. Mijn geld had ik eerst in nieuwe huishoudelijke apparaten gestoken toen ik verhuisde, dus alle andere dingen moesten nog even wachten totdat ik genoeg gespaard had. Nu kon ik eindelijk gordijnen bestellen, zo’n verbetering! 

image

Ik volgde al een tijdje de vlogs van Casey Neistat en maakte een familieportret. 

image

De cactus die ik in het tuincentrum had gehaald stond een tijdje later al in bloei, zo mooi! En tijdens een rondje door de stad met mijn tante kwam ik in een pop-up store een hoop van deze dingen tegen. Het is glas in lood. Zo mooi! Ik heb er een hanger voor aan het raam van gemaakt. 

image

In het weekend ging ik op zaterdag avond met een vriendin naar het theater. En zondag zat ik als bijna enige volwassene in de nieuwe Nemo film, tussen allemaal kindjes die blauwe ranja te drinken kregen.

image

Dit was het eerste jaar dat er Museumnacht was in Maastricht. Ik ging er met vriendinnen naartoe. We begonnen bij B32.

image

We haalden onze bandjes op en gingen door naar het Bonnefantenmuseum. Ik vind het altijd zo leuk om mensen stiekem te bekijken wanneer ze in een museum naar kunst kijken. 

image

Ik moet altijd even een foto maken als de lucht zo indrukwekkend is. Jammer dat je het nooit zo goed op de foto ziet uiteindelijk. En dit telefoonhoesje kon ik echt niet laten liggen.

image

De tai chi les was nog steeds erg leuk en ik ging twee keer per week om te trainen. Ik nam een keer een vriendin mee omdat ze het ook wel eens wilde proberen. Na de les maakten we een rondje door de stad en bezochten we een museum.

image

En jaaa ik kon mijn nieuwe bril ophalen! Zo blij mee! Daarna trakteerde ik mezelf op een ijsje van WAAR en slenterde ik nog wat door de stad.

image

Lente betekent alles in bloei, zo mooi. En ik bestelde na maanden twijfelen een Bellicon trampoline. Wat is dat ding gaaf! 

image

Ik maakte met regelmatig een rondje door de stad om foto’s te maken. Denk dat ik een deuren collectie begin! Zoveel mooie in Maastricht. En deze olie vlek, ondanks dat het super slecht is voor de grond en het milieu, vond ik wel mooi.

image

Mijn slaapkamer kreeg een upgrade met een gezellig lampje en een orchidee. En Nomi kwam nog eens een nachtje logeren. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *