07 – 09.2016

Deze zomer knuffelde ik heel vaak met de rode buurtpoes, kwam ik grappige dingen tegen in de stad, deed ik mee aan The Big Window Walk en startte ik met nieuw vrijwilligerswerk.

image

Zo zagen de meeste ochtenden op weg naar werk uit. Een mooie blauwe lucht zonder ook maar één wolk en de buurtpoes die alweer klaar stond voor mijn knuffels. Ik vertrok tegenwoordig zelfs vijf minuten eerder zodat ik wat langer kon knuffelen.

image

Op mijn vrije dag maakte ik weer een rondje door de stad en kwam overal leuke dingen op muren tegen. 

image

In de woonkamer heb ik een plank met allemaal verzamelde kunst hangen. Eens in de zoveel tijd wissel ik de schilderijen om voor iets nieuws. En bij mijn ouders kreeg ik zelfgebakken brood voor lunch, en dat zag eruit als een poesje!

image

Op de pagina van The Big Window Walk waar ik aan mee deed deze zomer kwam elke woensdag een nieuwe teken challenge voorbij. Deze woensdag was het een windmolen met je ogen dicht tekenen. Mijn tekening werd deze week uitgekozen tot leukste van de challenge.

image

Er waren veel warme dagen deze zomer. Om af te koelen at ik soms een ijsje in bad. Waarom ook niet!

image

Ik bereidde me voor op The Big Window Walk. Elke kunstenaar die mee deed, kreeg een winkel ruit aangewezen en in mijn geval was dat De Verwondering. Ik maakte een reusachtige walvis in blauw. Super leuk om te doen! 

image

Janneke deed ook mee. Zij mocht de ramen van Dille & Kamille ondertekenen. Super leuk geworden!

image

Bij Jasper van Gestel bestelde ik themondaysweater, en kreeg ik gewoon nog een poezen t-shirt en stickers cadeau! Vet lief. En iets later bestelde ik ook het nieuwe TUUP shirt. 

image

Er werd dit jaar een buiten bios gehouden in het park en daar ging ik een aantal keer naartoe. Super knus en gezellig op een dekentje. 

image

Ik wilde wel eens weten hoeveel stempels ik nou al gemaakt had. Nou best al veel!

image

Voor The Big Window Walk maakte ik ook een walvis stempel. Die verkocht ik tijdens het event in De Verwondering. En alle opbrengst ervan ging naar stichting de Vrolijkheid.

image

Hier ben ik geconcentreerd aan het werk met mijn guts haha. En ik maakte een stempel voor een vriendin. 

image

Onderweg kom ik soms de leukste dingen tegen, zoals deze urban jungle. En van dit zadel moest ik ook hardop lachen!

image

Ik bestelde een luchtbevochtiger/olie verstuiver met wat lekkere geurtjes erbij. Heerlijk om die ‘s avonds aan te zetten. En ik ruilde met Kaatje een stempel voor dit super mooie schilderijtje! 

image

Tai Chi had zomerstop, dus besloot mijn groep om bij iemand thuis te trainen deze zomer. Thuis betekende in dit geval in een voormalig klooster vlakbij Maastricht, zo gaaf. En thuis thuis oefende ik ook nog wat zo tussendoor, in de hoop niet teveel te vergeten.

image

Al een tijdje had ik wel weer zin om vrijwilligerswerk te doen, en via Veerle kwam ik bij iets leuks. Ik reisde af naar Amsterdam voor een kennismakingsgesprek en meldde me meteen aan. Binnenkort start mijn training voor Praten over Verlies! Dit is een online chatdienst waar iedereen anoniem kan komen praten over verlies. Verlies van iemand om je heen, je gezondheid, je baan… maakt niet uit! Had er al heel veel zin in.

image

In de stad kwam ik steeds meer monstertjes tegen. En wat was deze muur mooi zo bij zonsondergang. Sommige tegels glinsterden.

image

De zomer sloot ik af met een wandeling in Eijsden. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *