10 – 12.2016

Het was mijn lievelingsherfst van alle herfsten, want ik ging op date en leerde iemand kennen, was een weekendje op bezoek in Amsterdam, ging naar de boekenmarkt, maakte veel wandelingen en bakte mijn eerste vegan baksels.

image

Het was boekenmarkt en ik slaagde er deze keer goed. Ik vond er het Le Petit Prince memo spel en dat probeerde ik meteen met een vriendin uit.

image

Kijk wat een mooi licht! En herfstblaadjes <3 Met een vriendin ging ik naar CafeThea voor taart.

image

Ik ging op date met een leukerd en kreeg een mixtape van hem <3 En de tweede date was in het Tierpark in Aachen. Daarvoor moest ik een Pinguïn ticket kopen, hoe schattig!

image

Wat was het sommige dagen nog goed weer en lekker zonnig! We maakten met een deel van de familie een wandeling door Maastricht. 

image

Onderweg naar mijn ouders staat een struik die elke herfst de gekste kleuren krijgt. Zo mooi! En toen had ik een keelpijn te pakken. Veel munt thee en dropjes dan maar. 

image

Toen het weer iets beter ging, maakte ik een rondje door de stad. Zo eens met die sticker. En ik vond een van de mannetjes. Goede plek! 

image

In oktober pakte ik de trein naar Amsterdam om lieve Kelly weer te zien <3 

image

We deden veel leuke dingen, waaronder een bezoekje aan het Tropenmuseum. En we zagen Modeselektor.

image

Ik bakte mijn eerste vegan taart. Daar moest ik nog even op oefenen ; ) En ik kwam terug van een lange treinreis vanuit Amsterdam. Blij, verliefd, moe, alles tegelijk. 

image

Ik ging weer op bezoek bij Flo en zag dat hij een leuke deurmat had. 

image

Hoe mooi zijn deze blaadjes <3

image

Voor een nicht maakte ik een illustratie en flyer voor de markt. Er werd die vrijdag Food Waste soep gemaakt. Een aantal cafe’s en lunchrooms deden mee, brachten hun ‘oude’ groenten mee en maakten er soep van, om verspilling tegen te gaan. 

image

November brak aan en we gingen op date naar het Natuurhistorisch museum in Maastricht.

image

Ook ging ik op bezoek bij Janneke, en tekenden we de hele avond. 

image

In de trein terug van een meeting van mijn vrijwilligerswerk. Met Elderflower limo, hmmm. En ik kreeg een boek mee om te lenen, indrukwekkend verhaal. 

image

De stad kreeg lichtjes opgehangen en in de Dominicanen kerk ontdekte ik hele mooie glazen kunstwerken! Die wil ik wel hebben!

image

Van Marieklaasje kreeg ik deze super leuke sokken! En we speelden het Kunstenaarskwartet na een avond film. 

image

Ik was een zondagmiddag in Heerlen voor een surprise babyshower. We lunchten met een hele hoop mensen, en daarna maakte ik nog een rondje door de stad waar ik dit blouseje vond. 

image

De kerstkaarten van dit jaar maakte ik zelf en gingen al op de post. En ik kocht een nieuwe kersttrui! Hoe grappig is deze!

image

Flo maakte een adventskalender voor me met allemaal thee en kleine cadeautjes eraan <333 Elke dag een ander theetje. Zo lief! En wat was het heerlijk om in het weekend bij hem wakker te worden, het raam even open te maken en die frisse, koude winterlucht te ruiken. 

image

Van een collega kreeg ik deze coole mok : D En ik probeerde voor het eerst shrinky dinky uit en maakte pins. 

image

Ik ging bij mijn ouders op bezoek in mijn kerstvakantie en we maakten een ochtendwandeling. Zo mooi als de lucht in de winter blauw is. 

image

En toen was het alweer oud en nieuw! Wat gingen de laatste drie maanden van het jaar snel om… 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *