02.2017

Het was een drukke, maar leuke maand. Na alle festiviteiten en een donkere januari was ik echt toe aan wat me-time. Ook was ik weer een dagje in Den Bosch en maakte ik pins en post. 

image

Na januari had ik heel erg behoefte aan een luus dagje en ging ik in bad met een bath bomb en las daarna het nieuwe boek van Kate Hudson met een reep Tony Chocolonely. 

image

Ik probeerde voor het eerst shrinky dinky uit en maakte een aantal pins. En stuurde wat kaartjes op naar America.

image

Hier had ik zo naar uitgekeken! Een vriendin had eind januari haar eerste baby gekregen en ik ging op kraamvisite. Kijk wat een tiny baby handje!

image

Voor vrijwilligerswerk was ik weer in Den Bosch. Daar zag ik overal stickers van krank joram. Zo leuk om af en toe naar een andere stad af te reizen, al is het maar voor een paar uurtjes! Dat geeft de werkweek meteen een ander gevoel. 

image

Ik wist dat deze muur ergens dicht bij was waar ik altijd naartoe moest voor mijn overleggen, en deze keer had ik tijd om ‘m te zoeken. In de stad kwam ik ook deze tekening tegen, zo gaaf!

image

Ik ging taart lunchen met een vriendin in Maastricht en heb daarna nog een paar uur in de bieb in een pod gezeten en gelezen. Wat was dat fijn! Je kunt je in zo’n pod helemaal afsluiten van alles om je heen en zit in een klein hokje waar alleen een tafel en stoel in staan. 

image

Elk jaar in februari maak ik pasfoto’s in een fotohokje. Dit waren de foto’s van dit jaar.

image

Van de uitgevers had ik weer een hele stapel boeken gekregen om te recenseren. Een hele hoop ineens! Dat werd doorlezen.. En ik probeerde eens een nieuwe thee uit. 

image

Ik begon aan een nieuwe vest in super mooi stof. En Nomi was er ook om gezellig te knuffelen tussendoor.

image

In Aken zag ik dit : ) stoplicht. En Flo was terug van zijn werk reis naar San Francisco en had lama sokken voor me mee terug genomen!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *