03.2017

In maart ging ik een paar keer met een vriendin lunchen en naar de film, trakteerde ik mezelf op een bath bomb, deed ik mee aan een thema post ronde en kon ik weer niet zonder kaartjes te kopen de Sostrene Grene uit.

image

De confetti lag nog overal op de grond, zo gezellig! En het vest waar we al een tijdje aan bezig waren was bijna af! Helemaal verliefd op het stof. Hij is oversized, dus lekker knus in de winter.

image

Ik lunchte met een vriendin. Hoe lekker zien deze salades eruit! En daarna gingen we nog even naar de Sostrene Grene waar ik deze kaartjes meenam. Ik kan daar nooit naar binnen zonder kaarten te kopen. 

image

Ook kocht ik deze Zoku ijsjesmaker. Het fijne aan deze is, dat je een ijsje binnen een paar minuten klaar hebt! Je bewaart het bakje namelijk altijd in de vriezer en hoeft er alleen maar vloeistof in te gooien en ff te wachten. Super handig! Maastricht ligt de komende maanden behoorlijk overhoop voor fietsers. Er wordt veel veranderd in het centrum en daarom zijn een aantal routes wat aangepast. Ze hebben er een mooi bijpassend bord voor opgehangen haha. 

image

Deze maand deed ik weer eens mee aan thema post en we deden dit keer de letters van het alfabet. Dit is de A van Albert Einstein die ik opstuurde.

image

Met kerst had ik deze coole uilen tote van Flo gekregen en ik had ‘m vandaag om. En ik trakteerde mezelf op een Lush bruisbal!

image

Voor Flo’s verjaardag liet ik Annika portretten van ons tekenen. Ze maakt ze met haar ogen dicht, zo cool!

image

En op zondag ging ik met een vriendin naar de film. Dat vind ik zo leuk op zondagen, daar krijg ik een echt zondags gevoel van. Zo’n dag dat je al vroeg bij de film bent, daarna nog de hele dag voor je hebt en verder niks meer hoeft en alles op je gemakje kan doen.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *