04.2017

In april gingen we naar Museumnacht Maastricht, reisde ik weer een dag naar Den Bosch, kocht ik een nieuwe racefiets en maakte ik veel fietstochtjes.

image

Ik was niet echt op zoek naar een fiets, maar kwam per toeval deze 1985 Giant racefiets tegen. Die moest ik hebben! Ik pakte spontaan de trein naar Echt en haalde de fiets daar op. Hij is net ietsiepietsie aan de kleine kant, maar ik red het erop. Natuurlijk moest ik ‘m de dag erna meteen uitproberen.

image

Onderweg naar werk kwam ik deze cutie tegen. En mijn duif in Aken.

image

Ook de bezoekjes aan mijn ouders 17km verderop gingen nu op de fiets. Het mooiste in april ieder jaar is deze bomen langs de weg. 

image

Dit jaar was er Museumnacht Maastricht. In het Bonnefantenmuseum hadden ze een glijbaan op de trappen gemaakt : D En tienmiljoen keer Flo door een caleidoscoop. 

image

Weer een dagje Den Bosch voor vrijwilligerswerk. Er lag bloemenconfetti op de grond. 

image

Op mijn vrije dag ging ik naar mijn ouders en daar stond Nomi al aan de deur te wachten. We gingen die dag aan de slag met mijn nieuwe stof. Patroon uitzoeken en uitsnijden. Het wordt een vest! 

image

Deze maand heb ik veel fietstochtjes gemaakt. En het mooiste is toch wel elke keer als ik aan het einde van een werkdag dan zo’n uitzicht zie. 

image

Ik bestelde themondaysweater van Jasper van Gestel en gedroogde mango was deze maand mijn favo snack. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *