05.2017

Mei was een fijne maand! We gingen naar de bruiloft van vrienden, ik maakte een heleboel fietstochtjes, ik vierde mijn verjaardag en we gingen dippen in de nieuwe ENCI groeve.

image

Ook in mei maakte ik heel wat fietstochtjes. Soms rondom Maastricht als het even snel na werk was, en soms ook een stuk verder.

image

Een van de leukste dingen deze maand was de nieuwe tattoo die Flo en ik lieten zetten. Flo maakte een tekening van mijn oude konijntje knuffel die ik als kind had, en daar maakte ik een stempel van. De stempel lieten we tatoeëren. 

image

Vrienden gingen trouwen in Keulen. Het was een super leuke dag! 

image

Nomi kwam weer een dagje logeren en we gingen samen met de bus naar Aken om bij Flo te slapen. In de auto en bus wil ze altijd naar buiten kijken. 

image

Een vriendin vroeg om haar een stempel te maken en ik kreeg zomaar onverwachts deze super cute panda lunch box van haar terug. 

image

Op mijn verjaardag zelf had ik vrij, joepie! Ik maakte een lang fietsrondje richting België.

image

Ik trakteerde mezelf op een middagje me-time en ging naar de bioscoop. Het was warm, dus ik koelde voor de film nog even af met een koud drankje. 

image

Ik begon weer in een nieuw boek en van een vriendin kreeg ik deze zelfgemaakte sokken voor mijn verjaardag, zo cute! 

image

We sloten de maand af met een bezoekje aan de ENCI groeve. Daar was nu een natuur zwempoel gemaakt waar je kon zwemmen. We zijn er even naartoe gegaan om te kijken en een snelle dip te nemen. Het was die dag heel warm, dus de verkoeling was wel fijn. Het was er wel druk! Een paar dagen later hoorde ik dat het er elke dag enorm druk was geweest, mensen hun afval lieten rondslingeren, vuurtjes stookten in de avonden en van de klif afsprongen wat niet mocht. Ze hebben het daarom weer afgesloten voor publiek. Zo jammer dat mensen zich niet kunnen gedragen! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *