07 & 08.2017

In juli begon ik met een nieuwe sport, ging ik weer kattenknuffelen en ging er iets mis met mijn schouder. Augustus was een hele leuke maand! Flo deed mee aan de IronMan in Maastricht, ik bereidde me voor op een expositie en ging een weekendje op bezoek in Amsterdam!

image

Weer op bezoek bij een vriendin waar we een super lekkere bananen snack aten. En de katten hadden een huisje gewonnen! Bloem bewaakte het goed. 

image

Ik begon met een nieuwe sport, badminton! Ik kocht een racket en schoenen ervoor. Mijn schouder lag opeens in de kreukels, auch. Van de fysio kreeg ik tape en dat hielp wel. Gelukkig kwam het niet door badminton. Mijn eerste les moest ik een week uitstellen. 

image

Nog meer poesjes deze maand. Deze leukerd zie ik bijna elke dag zitten als ik van het station naar huis loop na werk. Soms komt hij iets dichter bij om te ruiken, maar echt knuffelen durft ‘ie nog niet. En gebeurd jullie dit ook zo vaak? Mijn wasmachine is de beste in sokken opeten.

image

Augustus begon met Flo die in Maastricht meedeed aan de IronMan. Normaal reizen we altijd een weekendje weg hiervoor, dus het was deze keer ook wel leuk dat het zo dicht bij huis was. Op zaterdag gingen we naar de stad zodat hij in de Maas kon inzwemmen. Op zondag kwamen veel vrienden al vroeg in de ochtend voor een dag aanmoedigen. 

image

We gingen weer eens naar de film, en daar vond ik dit super cute kaartje! Ik maakte weer een heleboel stempels, want ik had twee exposities op staan. 

image

Ik ben dus zo iemand die eerst alles heel opgeruimd en netjes heeft. Dan blijft dat een tijdje zo totdat ik dingen kwijt moet en alles in kasten leg. Dat is dan meestal niet meer zo opgeruimd na een tijdje en wordt een echte bende. Eens in de zoveel tijd moet ik dat dan weer opruimen, en daar trok ik nu ook een avond voor uit. Alle administratie sorteren en dat soort dingen. Saai, maar wel met heel fijn eindresultaat. En ik begon weer in een nieuw boek. Heel inspirerend om te lezen over iemand die bijna al zijn bezittingen weg heeft gedaan. Ging ook goed samen met de opruim mood.

image

En toen was de eerste expositie er! Het event heette Kleinkunst en werd in Heerlen gehouden. Een aantal kunstenaars deden mee en kregen allemaal een etalage raam tot hun beschikking om hun kunst te laten zien. Ik zat bij Creative Corridor en had drie ramen waar ik mijn stempels en prints neer kon leggen. 

image

En toen was het leukste weekend van de maand aangebroken! Ik ging een weekendje op bezoek bij Kelly in Amsterdam. Zo fijn om weer door de stad te lopen. De eerste avond bleven we thuis, dronken we biertjes op de bank en kletsten we bij. De ochtend erna maakten we heel lekker ontbijt.

image

Hier keek ik al een tijdje naar uit, eten bij de Vegan Junkfood Bar. Wat was het lekker o m g! En een foto in de boom in het Vondelpark.

image

Die avond gingen we naar het concertgebouw. En de dag erna nog naar Dunkirk in Eye. Wat een film, mijn favo van het jaar! 

image

Toen ik thuis kwam, zag ik dit kaartje in de bus. Zomaar van een vriendin, super leuk! En ik ging weer vrolijk door met prints maken voor de volgende expositie. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *