09.2017

Deze maand was ik voor mijn vrijwilligerswerk overleg weer een dagje in Den Bosch, tijdens onze kloemel avond probeerden we macramé, ik kreeg onverwachts bezoek van een onbekende, ik ruimde mijn studio op en maakte stempels voor een verjaardag.

image

Ik kreeg onverwachts bezoek deze maand. Na het boodschappen doen sloop deze indringer mee naar binnen. Ze voelde zich meteen thuis! Heb even met dr geknuffeld en vond het wel jammer dat ik haar weer terug naar buiten moest sturen. 

image

Tijdens onze maandelijkse kloemelavond probeerden we deze keer macramé. De eerste keer voor mij, en was er nog niet heel goed in zoals je kunt zien. Nog een beeetje oefenen. 

image

Voor mijn vrijwilligerswerk moet ik regelmatig naar Den Bosch. Ik had deze dag vrij en vertrok iets vroeger, zodat ik nog even door de stad kon wandelen. Daar zag ik deze Batman wekker die ik wel wilde hebben maar niet meenam. En als er een Flying Tiger in de stad is waar ik ben, dan moet ik ook altijd ff kijken. Niks leuks deze keer, dus ik nam alleen dit cute pepermunt blikje mee.

image

Voor Boekiewoogie las ik het boek jonger worden en ik ging deze maand naar de film. 

image

Het was weer eens tijd om mijn studio op te ruimen. Zo fijn als alles weer schoon en fris is! En ik maakte stempels voor Elina’s verjaardag. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *