01.2018

We vierden een verjaardag, gingen de eerste dag van het jaar naar de dierentuin, ik meldde me aan voor een post project en ik maakte mijn 2017 fotoboek. 

image

We begonnen het jaar op 1 januari in de dierentuin. We waren bij vrienden blijven slapen en wilden wel even aan de frisse lucht na al die drankjes. 

image

Ik ruimde mijn kamer nog eens goed op! Hier kun je duidelijk mijn lievelingskleuren van het moment zien. Ik meldde me aan voor het post project Zusterhood. Dit jaar ga ik 6 opdrachten krijgen met thema’s waarvan ik post maak en opstuur naar een andere zuster.

image

Oef wat stom, ik liet mijn dure guts op de grond vallen… met de punt naar beneden natuurlijk. Het duurde even voordat ik iemand gevonden had die ‘m kon maken. Ik kwam uiteindelijk terecht bij een houtbewerker die de apparaten in huis had om het te repareren. En ik vond een krtek in Maastricht! 

image

Ik sprak af met een vriendin om een taartje te eten. We kwamen uit bij Dille & Kamille waar ik dit super mooie stukje at met rozenblaadjes <3

image

We hadden onze maandelijkse tekenavond. Ik maakte een ieniemienie stempel. 

image

De muur in de woonkamer kon wel een update gebruiken! Er stonden weer allemaal nieuwe dingen op. En ik maakte en bestelde mijn fotoboek van 2017. Zo leuk om een middag foto’s uit te zoeken en alles nog eens te bekijken! 

image

Bij de kringloop scoorde ik deze kubussen, ooit bedoeld als LP kast denk ik. Ik bouwde de woonkamer om, om ze erin te zetten. 

image

Mijn kleine vriend had zijn eerste verjaardag vandaag, hoera! En we hadden ons jaarlijkse kerstdiner weer. Ik begon net aan mijn toetje, daarom kijk ik zo blij haha.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *