02.2018

Februari was een rustigere maand. Ik maakte zoals elk jaar mijn jaarlijkse foto in een fotohokje. En we gingen een weekend naar de Duitse bergen in de sneeuw! 

image

We reisden naar de bergen in Duitsland en sliepen en weekend in een wandelaarshut. Er werd veel gewandeld, spelletjes gespeeld en ook gerelaxt in bed.

Hier keken we op uit vanuit onze hut.

image

Op de tweede dag wandelden we 20km! Poeh wat was ik kapot! Maar wat een uitzicht! 

image

Zoals elk jaar maakte ik in februari weer de jaarlijkse pasfoto’s. Dit was alweer jaar 4! En ik kreeg citroensokken van een swap. 

image

Op een van mijn vrije woensdagen was het zonnig. Daar moest ik dus even gebruik van maken door een wandeling door de stad te maken. Ik hou van mooie en aparte deuren! 

image

Ik wilde weer gaan longboarden en ik vond een mooi board online. Op mijn vrije dag reisde ik naar Utrecht om het op te halen! 

image

Mijn buurtje is best leuk, maar er wonen ook genoeg mensen met hond die niet achter zich opruimen. Toen ik vandaag naar werk liep en dit zag, wist ik even niet meer hoe ik het had. Hoe dan!? Dit was zo belachelijk dat ik er een foto van moest maken… en de drol een gezicht moest geven. Wtf! En ik vond fietssokken! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *