03.2018

We vierden Flo’s verjaardag, Kelly kwam een weekend op bezoek, ik maakte mijn eerste fietstochtje van het jaar en at mijn eerste ijs in de zon! 

image

Ik kocht een nieuwe regenjas die per ongeluk matchte met de tegels in de gang.

image

Kelly kwam een weekend op bezoek. Op zaterdag gingen we naar het bos en wandelden we door de sneeuw, om af te sluiten bij het Hijgend Hert met hertbiertjes en lekker eten. Het was zo fijn haar weer te zien! 

Wandelen en bijkletsen is toch wel de fijnste manier om bij te praten.

image

De sneeuw was weer weg en de zon kwam door. Zelfs zo lekker dat we ijsjes konden eten in het park. Van Kelly kreeg ik een cadeautje, roosjes voor in de thee. Die probeerde ik uit. Mjam! 

image

Mijn eerste fietstochtje van het jaar. Ik fietste naar België, naar mijn favoriete laan. Helaas waren er nog geen bladeren aan de bomen die de laan extra mooi maken, maar het was toch een leuk tochtje. Nog een beetje koud, maar zo blij dat de zon er weer is! 

image

Het boek kwam uit waar ik een aantal maanden geleden de stempels voor gemaakt heb. O M G hoe vet om het nu zelf in handen te hebben! 

image

We gingen in het weekend naar een concert in Aken en het was Flo’s verjaardag! Ik gaf hem een Star Wars print van Brian Reedy

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *