05.2018

In mei begon ik met een nieuw project, Pakje Kunst. Ik vierde mijn verjaardag, fietste heel veel en maakte een heleboel stempels. 

image

Ik fietste deze maand heel veel. Twee keer per week met dit mooie weer!

Ik kwam de mooiste plekjes tegen in Limburg en België. 

image

Ik zette in Maastricht het project Pakje Kunst op. Vanaf deze maand was ik beheerder van de nieuwe sigaretten automaat bij De Brandweerkantine. Ik zocht regionale kunstenaars bij elkaar, kreeg hun werk binnen en pakte alle pakjes in. Het duurde uren en uren om alles klaar te maken, maar het was ook echt heel erg leuk om te doen! 

image

Zelf maakte ik poezenmagneten voor in de pakjes. 

image

En toen was het tijd voor de opening van de automaat. Ik nodigde de wethouder van cultuur uit die een speech gaf en iedereen kon zijn eerste pakjes trekken. Zo leuk om te zien dat er zoveel mensen waren! 

image

Hannah Forward kwam met een nieuwe tote bag en buttons. Die moest ik natuurlijk hebben ; ) Ik vulde de Pakje Kunst automaat een dag en liet een klein meisje een pakje voor me trekken. Ze stond er met grote ogen bij te kijken : D Ik kreeg het mooie glas-in-loodwerk van De Glazerij! Heel blij mee, want ze passen perfect in mijn studio!

image

Ik ben geen grote verjaardagvierder. En ook dit jaar hoefde het voor mij niet uitgebreid. Ik ging uiteten met een vriendin en aten nog een ijsje na.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *