one second a day · mei

Mei is toch elk jaar weer een hele fijne maand! De lente is in aantocht en dat is een van mijn favorietste seizoenen. Minpunt van de maand was dat ik opeens heel erg last had van mijn knieën. Geen idee wat er gebeurd is maar ze waren flink overbelast en bleken zelfs ontstoken te zijn, meh. Maar er waren ook nog leuke dingen! Zo startte ik Pakje Kunst op in Maastricht en was ik daar deze maand heel druk mee. Zelf werk maken maar ook alle kunst verzamelen en pakjes inpakken. Ik ging zo vaak ik kon fietsen, er was weer een kloemelavond met vriendinnen, ik genoot heel erg van twee keer in de week naar tai chi kunnen gaan (ondanks de knie pijn)en we zagen vrienden vaak in het weekend en speelden Molkky in het park. Ook was ik deze maand jarig en trakteerde ik mezelf op een nieuwe tattoo als verjaardagscadeautje!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *