06.2018

Juni was een goede maand! Ik ging op bezoek bij mijn kleine vriend, dronk kopjes koffie met vriendinnen, bezocht een expositie en kreeg een nieuwe tattoo!  

image

Toen ik met het Pakje Kunst project in Maastricht begon ontmoette ik een heleboel kunstenaars. Een van die kunstenaars maakt deze fantastische glazen kunstwerken. Ik was meteen verliefd! Ik kocht een set voor in de slaapkamer.  

image

Voor mijn verjaardag kreeg ik mijn eigen handgemaakte Mölkky stick! Zo cool! We spelen het in de zomer vaak in het park. En ik kreeg een nieuwe tattoo. Mijn onderarm vol met bloemen en een bijtje, gemaakt door Simone. Heel blij mee! 

image

Met een vriendin ging ik voor ijskoffie bij Dille & Kamille. Met een lekker cakeje erbij. 

Voor Vaderdag kochten we een koffertje met Maastrichtse biertjes bij The Hoppy Brothers.

image

Ik bedacht me dat ik nog een voucher had voor Wonderwoud, een nieuwe plantenwinkel in Maastricht. De voucher had ik voor mijn verjaardag gekregen. Ik ging voor een Monstera. 

In het weekend gingen we naar het NAK in Aken.

image

Alles was 3D! 

image

En ik ging op bezoek bij mijn kleine vriend! Want zijn mama was pas nog jarig. We gingen naar de speeltuinen speelden een kaartspel dat ik meegenomen had. 

image

Dat weekend was er open studio dag in Maastricht. Ik ging op bezoek bij een van de Pakje Kunst kunstenaars: Marjon Merckelbach. Heel leuk en inspirerend om in alle studio’s te kijken! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *