08.2018

In augustus golfden we tussen de alpaca’s. Nomi kwam op bezoek, ik printte een poster en gaf mijn studio een upgrade. 

image

Op de warmste dag van de maand stonden we samen met vrienden op een enorm heet veldje in de volle zon. Verschrikkelijk klinkt dat hè… maar we stonden tussen de alpaca’s! Dat maakte alles goed. Alpaca golf stond al lange tijd op mijn to-dolijst. Dus ik was heel blij dat we er eindelijk waren. De alpaca’s waren super cute. Een beetje verlegen, maar als je heel voorzichtig deed kwamen ze knuffelen. De rechter was heel nieuwsgierig. Hij kwam steeds kijken wat we aan het doen waren. 

image

Ondanks dat we voor een nieuw appartement aan het kijken waren, kocht ik toch een nieuwe plant. Vond de kleuren zo mooi. En mijn studio kreeg een upgrade. Een nieuwe bureaustoel. Wat meer comfort wanneer ik mijn stempels maak. 

image

Nomi kwam een weekje op bezoek want haar mams was op vakantie. Zoals je kunt zien hebben we veel geknuffeld. Ze was niet altijd even onder de indruk ervan, kijk dat gezicht hahaha.

image

Tijdens de dagelijkse Nomi wandelingen kwam ik mooie patronen tegen buiten. Die avond had ik mijn sollicitatie bij LUSH. Heel benieuwd of ik door ben naar de volgende ronde! En ik printte de fiets poes op A4 poster formaat. Heel blij met het resultaat. Next up: t-shirts!

Processed with VSCO with f2 preset

Een hoogtepuntje van de maand, ik gaf mijn discoballen een nieuwe plek.

image

Tijdens een avondje uiteten met een vriendin, bedachten we ons dat Flo en ik eigenlijk (bijna) geen foto’s samen hebben! Dus maakten we er die avond maar een. Kijk hoe cute! 

Van dit zomeravond plaatje krijg je toch zin om de hele avond buiten te zitten he?

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *