09.2018

Een drukke maand! We reisden naar Berlijn voor een lang weekend vakantie. Nomi kwam een week logeren. We gingen naar Challenge Almere en ook een dag naar de dierentuin. En ik vond een nieuwe baan! 

In de bus kwam ik het liefste ooit tegen tussen mijn voeten, kijk dannn <3 Dit was dus niet mijn hond, gewoon een busgenootje.

image

Mijn kleine nichtje Nomi kwam een week bij ons slapen omdat haar mams zelf op vakantie was. Er waren een heleboel knuffelochtenden, zo leuk! 

image

Voor een verjaardag van een vriendin gingen we mini golfen in Aken. Nomi ging mee. Het was een wandeling van een aantal km ernaartoe. Dus Nomi ging af en toe in de tas <3 Een goede plek om uit te rusten. 

image

We gingen met de fam een dag naar de dierentuin in Keulen. Daar vond ik ons nieuwste familielied: Lori de luiaard! Hij is zo zacht!

Ik kon het ook niet laten om Vicy te kopen, onze nieuwe kikker van Pica Pau. Als je goed kijkt, zie je hem daar op het nachtkastje staan. Hij heeft zijn zwemdiploma nog niet, dus hij moet zijn bandjes nog om : D

En voor de verjaardag van een van onze kleine vriendinnetjes bestelde ik ook een puffin!

image

Ik reisde samen met Flo naar Almere, want hij deed dit keer mee aan de Challenge Almere triatlon. Onze eerste keer hier. We boekten een boomhut op camping Waterhout. Hoe cool is dat! 

image

Het uitzicht over het water was zo mooi! Als je wakker werd was het eerste wat je zag de boom waar je in hing. Zo knus! 

image

Na een lange lange dag kwam Flo over de finish, joehoeee! 

We reisden ook nog voor een weekend naar Berlijn en dat was heel erg leuk! Zo fijn om weer in mijn lievelingsstsad te zijn <3

image

Toen we weer thuis waren hing ik een nieuw lampje op in de slaapkamer. En Dopper kwam met iets waar ik al een tijd van droomde: een thermos versie! En ook nog in een van mijn favo kleuren.

image

Aan het einde van de maand begon ik bij mijn nieuwe baan bij LUSH. Heel blij dat ik hier mag beginnen, keek er al een tijd naar uit! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *