10.2018

Het was een maand met herfstweer, maar toch ook wel weer veel zon! We gingen op citytrip naar Nijmegen. Er was veel thee en chocolade en ik kreeg nieuw haar! 

image

Tony Chocolonely bracht een nieuwe limited edition uit. Dit jaar had de pure chocolade een cookie caramel smaak. Ik ging op bezoek bij een vriendin voor thee en onze traditie; de Tony’s reep opeten. We waren niet zo onder de indruk van de smaak deze keer. Andere jaren vonden we ‘m beter. Maar het was nog steeds lekker! 

image

Ik begon met een verzameling. Wie had ooit gedacht dat ik iets zou verzamelen. Mijn nieuwe collectie pins begon vorm te krijgen. 

image

Het was tijd voor een nieuw kapsel! Aan een kant heel kort, weer eens wat anders. En in Aken zag ik een sad face. Ik hou ervan als ik gezichten tegenkom in alledaagse dingen! 

Mooie schaduw <3

image

We gingen een weekendje naar Nijmegen. We liepen veel rond, vonden er onze droomtafel en bezochten de Honig fabriek. Er werden veel biertjes gedronken en we zagen Olafur Arnalds, de reden dat we naar Nijmegen reisden. 

image

Natuurlijk moesten we ook naar het bier café met de hoogste rating van de stad. Ze hadden er een enorme bierbijbel en het viel absoluut niet tegen! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *