11.2018

November was een hele drukke en hectische maand. Het was mijn eerste maand als supervisor bij LUSH en de maand dat we verhuisden en gingen samenwonen. 

image

Er waren een aantal HELE vroege ochtenden op werk deze maand. Oktober, november en december zijn de drukste maanden van het jaar bij LUSH. Dat was goed te merken aan mijn moeheid deze maand 😉 Ik had een aantal favoriete producten die daar goed bij hielpen. Het Volcano voeten masker dat goed hielp bij vermoeide voetjes en de Hottie massage bar die mijn spieren hielp relaxen.

image

De laatste week dat ik in Maastricht woonde kwam. Ik stopte de laatste dingen in verhuisdozen en sloot projecten af. Ook ging ik met de laatste Maastricht voorraad naar de Brandweerkantine om de Pakje Kunst automaat te vullen. Er waren een aantal dagen met mooie winter zon. Kijk al die mooie kleuren! 

image

Dit is hoe verhuizen eruit ziet. Alleen de laatste essentiële dingen die er nog staan. Wat een gek gevoel, dat ik na 4 jaar straks niet meer mijn eigen plekje heb. Maar ik kijk er ook naar uit om samen een fijn plekje te maken. Ik droeg mijn Anneke Koster katten pin nog eens. 

image

Ik was vele avonden in ons nieuwe huisje te vinden om alvast wat dingen uit te pakken. En zo leuk om ook mijn eerste post daar uit te pakken. Ik bestelde nieuwe pins bij Pony People. Tijdens het uitpakken geen tijd en zin om te koken, dus probeerde ik de frieteboet tegenover uit. En dit was ook de laatste keer dat ik kon genieten van het mooie uitzicht bij Flo’s oude appartement. Dat uitzicht ga ik wel missen! 

image

We maakten 6 tripjes naar de Ikea voor nieuw meubilair. Ze hadden steeds niet alles op voorraad (wat wel op de website stond, grrr). Ik hoopte dat dit dan echt de laatste keer was… 

image

Hoera, ik kreeg een kleine studio in ons nieuwe huis. Daar was ik zo blij mee! Het waren lange werkdagen en lange uitpak avonden. Maar toen ik het begin van mijn kamertje zag, maakte dat alles goed. Zo blij als straks alles op z’n plek staat. 

image

Hallo nieuwe straat! Zo fijn dat we een boom hebben voor ons huis. Dan zien we nog wat groen als we naar buiten kijken… of wat geel, oranje, rood nu in de herfst! Onze koelkast is ook klaar, volgeplakt met magneten. 

Het belangrijkste vonden we de zithoek, dus die hebben we meteen maar meteen op gezet dezelfde avond. De rest komt nog wel. Daar zitten we dan, tussen de dozen.

image

Ik was zo zo moe dat ik alleen nog maar dit wilde doen!

De herfst is hier in ieder geval heel mooi : )

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *