12.2018

December was een extreem drukke maand. Er was sneeuw, joehoe! Deze maand pakten we veel verhuisdozen uit en hadden we veel knusse avonden thuis. 

image

Een hoekje van onze keuken. Er komt binnenkort een klein barretje met krukken zodat we hier kunnen ontbijten ‘s ochtends. En ik kocht nieuwe planten om het wat gezelliger te maken. Het voelt nu nog niet echt als thuis, maar dat komt als straks alles af is. 

image

Op de jaarlijkse handmade markt in Aken kochten we ons kerstcadeau. We konden niet wachten om het stiekem ook al te gebruiken. We kochten deze super mooie handgemaakte messen. Ze komen uit Vietnam en worden daar gemaakt van gerecyclede zwaarden. Ze zijn echt enorm scherp! 

We moesten natuurlijk ook ons nieuwe dorpje leren kennen, dus ons eerste uitje was naar een café op ons pleintje. We probeerden er het bier menu uit, hmm.

image

Nomi kwam een weekend op bezoek en we maakten het lekker knus. Ik trakteerde mezelf op nieuwe pyjama’s om het nog gezelliger te maken deze winter. 

image

Op werk hadden we 24 december ugly sweater dag. Ik vond een knipperend hartje wat perfect bij mijn trui paste. En de eerste sneeuw was er! Ik hou zo van het uitzicht vanuit het woonkamerraam. Vooral nu met de sneeuw <3

image

Gordijnen hadden we in november besteld, maar het duurde een aantal weken totdat ze klaar waren. Tot die tijd moest ik het maar extra gezellig maken met lampjes. In de plaatselijke kringloop vond ik er gelukkig genoeg, en ook een kleine kerstboom. 

image

Het eerste hoekje van ons huis wat er al een beetje af uit begon te zien. Al was er nog een heleboel te doen! December + goed weer betekent hele mooi lucht! 

image

Een van mijn favo LUSH geuren was nu in body spray te koop, waaahhh! Die moest ik natuurlijk hebben. En ik werd verliefd op de veg life pin van Sparkle Collective. Ik word er zo blij van elke keer als ik ernaar kijk!

Op werk werd iedereen goed in de gaten gehouden door Billy.

image

Fijne kerst iedereen! 

image

Onze oud en nieuw polaroid, cute!  

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *