01.2019

Brrr het was koud! Ik vulde de Pakje Kunst automaat voor de laatste keer. Ik ontmoette nieuwe fluffy vriendjes en ging voor het eerst naar het nieuwe kattencafé in Maastricht. En we maakten ons huis klaar voor de winter. 

image

Oud en nieuw vierden we dit jaar bij vrienden in Keulen. Op het balkon staken we flikkersterretjes aan en keken naar het vuurwerk. De eerste dag op werk was pittig na alle kerstdrukte en het nieuwe jaar vieren ; ) 

image

Januari is de perfecte maand om te beginnen met een bullet journal. Ik wilde het wel eens uitproberen, om te zien of er dingen zijn die ik kan verbeteren. Ik kocht een Leuchtturm en maakte een habit tracker. Op mijn vrije dagen heb ik niet veel uitgevoerd. Kerst bij LUSH was enorm druk en hectisch. En ook nog extra met de verhuizing en het feit dat ik er nog niet zo lang werkte en veel moest leren. Ik was ka-pot! Het enige wat ik kon doen op mijn vrije dagen was rusten, lui zijn en Netflix kijken. 

image

Brrr wat was het koud! Op vroege ochtenden soms zelfs -7. Maar hoe schattig ziet ons kleine dorpje eruit in de sneeuw!? 

image

Sinds de verhuizing ben ik zeker 15000x bij de Ikea geweest. Er was vaak veel uitverkocht… Gelukkig kreeg ik deze keer wel waar ik naar zocht, yeah! 

image

Mijn studio heb ik volgepropt met Ikea mubilair. Ik had een nieuwe tafel en bureaustoel nodig. En hing ook wat planken aan de muur. Het begon nu eindelijk leuker uit te zien en meer als thuis te voelen. 

image

En toen werd ik ziek, meh. De Not Sleepy showerbomb was heel fijn om te gebruiken nadat ik niet meer ziek was. Citroen maakt je wakker en dat was precies wat ik nodig had na een aantal dagen in bed liggen. 

image

De ochtenden zijn zo mooi in de winter! En ik ging bij mijn zusje op bezoek, waar ik deze mini floofball zag. Wat een cutie!! 

image

In het weekend spraken we met vrienden af en heb ik voor het eerst in mijn leven glow golf gespeeld. Nog net iets anders dan mini golf. We hadden onze maandelijkse tekenavond, dit keer bij Danielle thuis. Bloem was heel nieuwsgierig en wilde zien wat we allemaal aan het maken waren. 

image

In Maastricht opende er het eerste kattencafé van de stad. Daar moest ik natuurlijk naartoe! Er waren op dat moment 3 katten en de kitten kwam steeds spelen : )    

image

Nu het zo koud was buiten, kreeg ik meer en meer zin om het binnen gezellig te maken. Bij de kringloop vond ik een lichtsnoer en ik stak vaak kaarsjes aan. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *