show your work!

Koop jij ook altijd dingen online als je ziek bent? Om jezelf wat op te vrolijken en een het liggen in bed en op de bank de hele dag een beetje beter maken? Vorige week had ik de griep flink te pakken en toen ik weer rechtop kon zitten heb ik door wat webshops geklikt. Ik wilde mezelf trakteren op iets waar ik wat aan zou hebben en wat zou toevoegen aan mijn leven (dus niet zoals normaal, kleding). En toen vond ik deze boeken om mijn productiviteit een boost te geven! 

image

Ik begon met lezen in Show Your Work! Toen ik een halve dag in de trein zat om naar een training in Amsterdam te gaan, leek het me de perfecte tijd om te beginnen. Ik las de eerste 100 bladzijdes op de heenweg en de andere 100 op de terugweg. Een makkelijk boek dat je snel doorgelezen hebt en waar je veel goede tips in kunt vinden. Vooral wanneer je als kunstenaar je website aan het maken bent en gezien en gevonden wil worden. Een aanrader als je nieuwe inspiratie zoekt. Mijn handen kriebelden in ieder geval om wat dingen te veranderen! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *