02.2019

We veranderden deze maand van alles in huis. Ik was nog bezig met het leegmaken van verhuisdozen en vond mijn oma’s sjaal in een doos. Mijn studio was eindelijk klaar. Ik ging naar een embroidery workshop met vrienden en maakte huisdier stempelportretten.

image

Elk jaar in februari maak ik rond dezelfde datum foto’s in een fotohokje. Dit jaar was het alweer het vijfde jaar dat ik dat deed! Ik kocht het boek van Blythe Baird en werd verliefd op haar gedichten.

image

In januari ben ik begonnen met een bullet journal. Sindsdien neem ik elke ochtend 15 minuten de tijd om erin te schrijven. Het is fijn om elke ochtend even de tijd te nemen om te reflecteren op de dagen ervoor en intenties te zetten voor de dagen die nog komen. En jeetje wat is mijn haar alweer lang! Moet nodig naar de kapper! 

image

Mijn LUSH aankopen van de maand. Ik kon het niet laten om de Fresher than you totebag te kopen en ik ging voor de lekker frisse Halloween Ectoplasm shower scream, nu die nog te koop is. 

image

We maakten ons eerste fietstochtje van het jaar zonder jas! De eerste keer ook dat ik weer een gefietst heb sinds de verhuizing. 

image

Ik probeer zo tussendoor mijn Duits te verbeteren en kreeg dit Duitse Winnie the Pooh boek van een Duitse vriendin. Ik trakteerde mezelf op mijn lievelingsthee van Blanche Dael. Dael’s Droum is mijn lievelings! En daarbij kocht ik nieuwe thee accessoires, een lepel waarmee je precies voor één kopje thee schept en een theezakjesuitknijper. Te krijgen bij Dille & Kamille.  

image

Op zondag ochtend ging ik met vriendinnen naar een embroidery workshop bij HAE. Ik leerde er de basis steken en begon aan mijn eerste probeersel. Eens zien of dit een nieuwe hobby wordt deze winter. 

image

Beetje bij beetje pakte ik wat verhuisdozen uit. Na een drukke winter met verhuizen en werk waren er nog wat blijven staan. Toen ik er weer een aantal leeg maakte kwam ik mijn oma’s sjaal tegen. Het herinnert me nog elke keer aan haar <3 Na veel nadenken heb ik besloten om te stoppen met Pakje Kunst. Ik had steeds minder tijd om het te blijven doen, en wilde er meer tijd instoppen dan ik had. Ik zocht daarom iemand die het van me kon overnemen. Vond het jammer, maar wist ook wel dat het de juiste beslissing was. 

image

Na een aantal maanden was ons huis dan eindelijk bijna klaar. We hingen een lamp boven de eettafel op en we kregen eindelijk gordijnen, woohoo! Nu voelt het wat meer af en is het een stuk gezelliger. Nomi kwam kijken hoe hard wij allemaal werkten. Natuurlijk in een plekje in de zon. 

image

Na al het harde werk van die dag besloot ik om het hele huis een grondige poetsbeurt te geven. Niets fijners dan daarna op de bank te relaxen en tevreden te zijn. In dit nieuwe huis word ik een nog grotere plant hoarder geloof ik. We hebben nu een grote vensterbank die helemaal vol kan! 

image

We gingen op bezoek bij vrienden in Aken en van Elina moesten we mee stempelen en tekenen. We bleven er ook slapen en ik werd die ochtend al heel vroeg wakker bij het roze ochtendlicht. 

image

Al een tijdje had ik geen huisdieren stempelportret meer gemaakt. Het was daarom extra leuk om een portret te maken van Wall-E! Mijn studio begint ook mooi te worden. Nu het kaartenrek weer gevuld is ziet het er al wat gezelliger uit. 

image

Ik hou van lunchen met allemaal lekkere dingen, dus besloot ik om voor een grote lunchbox van Mepal te gaan. Dan kan ik ook wat warms meenemen voor de koopavonden. We zagen de nieuwe David Lynch documentaire The Art Life. 

image

Er waren een aantal dagen dat het best warm was deze maand! Gelukkig had ik ook nog vrij op een van die dagen en maakte ik een wandeling met mijn ouders. Zonder jas zelfs. Frisse lucht en zon doet goed! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *