meditatie voor inspiratie

Meditatie ruimt alle overbodige dingen in je hoofd op. Het brengt inspiratie, focus, intuïtie en motivatie. Allemaal dingen die zeer welkom zijn voor mensen die creatief willen zijn. 

Ik heb een app ontdekt die me helpt om meer ruimte te maken in mijn hoofd. Pacifica is de app die ik gebruik. Er zijn een heleboel verschillende thema’s en je kunt er snelle ademhalingsoefeningen doen die je in een minuut helpen te kalmeren. De extra features zijn heel fijn. Je kunt veel dingen tracken; mood, slaap, water, hobby’s, meditatie, cafeïne, alcohol, etc. Ook kun je er dagelijks je dankbaarheid in opschrijven of in een journal schrijven en je dagelijkse doelen maken. Helaas ben ik nooit consistent geweest met mediteren. Dat lukt me maar niet, en zou ik wel graag willen. Eens kijken of het met deze app makkelijker wordt. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *