03.2019

In  maart vierden we carnaval. Het weer was goed genoeg voor ochtendwandelingen voor ik naar werk moest. Ik kocht een stapel nieuwe boeken en maakte een heleboel stempels. 

image

Dit was de derde maand dat ik mijn bullet journal bijhield. Nog altijd leuk om te doen! Voor werk ging ik een dag naar Amsterdam voor training en daar zag ik in de pauze ruimte iets wat precies ik ben. Hangry is my middle name! 

image

Nog steeds zo verliefd op het glas in lood in ons huis <3 Een van de dingen waarom ik hier wilde wonen.

image

Mijn studio kreeg een kleine upgrade; een Simon’s cat klok! En ik kocht een stapel boeken over creativiteit.  

image

Al een tijdje dacht ik na over een nieuwe tattoo. Ik besloot om het gewoon maar te doen! Ik maakte een afspraak en kon al snel terecht. Op mijn vrije dag reisde ik naar Heerlen en maakte er een leuke dag van. Heel blij ermee!  

image

Op werk weer de gewoonlijke Billy knuffels. En ik kon het niet laten om de nieuwe Avocado Co-Wash body spray te kopen. Fris en zoet, hmmm. 

image

Deze maand maakte ik ook behoorlijk wat stempels. De pinguins waren mijn favoriet van de maand. 

image

Iets waar ik altijd al van droomde; naar een Yann Tiersen concert gaan. Die droom kwam uit! We gingen naar Düsseldorf en het was heel mooi! Die zondag hadden we een 4-ecken bowl avond. 

image

Maart is altijd zo’n maand dat het nog steeds wel koud is af en toe en nog donker in de vroege ochtend. Dit is ook altijd de maand dat ik heel erg naar lente begin te verlangen. Meer zonlicht! We vierden een dag carnaval dit jaar, Rosenmontag in Keulen. Dat was ook wel weer genoeg…

image

Op zondag stond ik eerder op om te wandelen voor werk. Dat was een heel goed idee! Heerlijk die frisse lucht. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *