04.2019

In april was er weer Museumnacht in Maastricht. Ik ging weer op bezoek bij een vriendin in Amsterdam. We deden een street art scavenger hunt in Keulen, wat super leuk was! En we konden voor het eerst op het terras.  

image

Het was eindelijk warm genoeg om tijdens de pauze buiten in de zon te zitten, joepie! Ik haalde een ijskoffie bij Dille & Kamille in mijn pauzes. Helaas hadden ze geen vegan gebak meer, dus kreeg ik zomaar een gratis fudge mee. Zo lief! Het zijn de kleine dingen die het doen.

image

Ik kreeg een super leuk housewarming cadeautje van vriendinnen. Altijd goed om plantjes te krijgen. En ik maakte een stempel van de Notre Dame, door alles wat er in het nieuws was erover (het dak dat in brand stond). 

image

Voor de verjaardag van een vriend gingen we een dagje naar Keulen en deden we een street art scavenger hunt. Dat was zo leuk! We liepen door de stad om aan de hand van de graffiti puzzels op te lossen. 

image

Zoals ieder jaar waren we ook dit keer weer bij de Museumnacht. We hebben drie locaties kunnen bekijken en zagen veel mooie en leuke dingen! 

image

Het meest keek ik uit naar de expositie van David Lynch. Het stelde niet teleur! 

image

Ik begon aan een nieuwe serie groenten en fruit en maakte er kaarten van. Ik ben nog steeds bezig met mijn dagelijkse selfie project – check mijn insta story highlight als je het wil zien) en zag naderhand dat Vicy ook op de foto wilde. 

image

In het weekend kwamen er vrienden op bezoek en hadden we onze eerste dag op het terras. Zonder jas of trui, woohoo! We gingen naar onze buren, het brouwlokaal van de Gulpener bierbrouwerij. Ons favo terras in de buurt. 

image

Ik keek zo enorm uit naar dit weekend! Ik ging bij Kelly op bezoek in Amsterdam. Zo fijn om weer terug te zijn! 

image

Het weer was super goed, dus planden we een fiets tourtje. Onze eerste stop was Het Rijk van de Keizer, waar we onder de bomen lunchten en biertjes dronken. 

image

De dag erna gingen we naar het Moco Museum. Een goede spot om Instaproof foto’s te maken. Wel erg druk! 

image

De kamers van Daniel Arsham waren erg cool.

image

Op zaterdagavond de highlight van het weekend en waar ik ook erg naar uitgekeken had: concert van Apparat!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *