05.2019

Mei is mijn verjaardagsmaand! Ik vierde het niet groot, maar er kwamen wel wat vrienden op bezoek. Ik werkte hard door aan een nieuwe kaarten serie en ik ging naar Utrecht voor werk. 

image

Ik moest vroeg op voor een dagje werken in Utrecht. De eerste keer dat ik mijn geprinte travel mug kon uitproberen onderweg. Nog steeds heel blij met het eindresultaat! Als je er ook een wil bestellen, neem even een kijkje op mijn Redbubble account

image

Op mijn vrije dagen probeerde ik wat meer te gaan wandelen om mijn hoofd leeg te maken. Het fijne aan ons nieuwe huis is dat ik binnen vijf minuten in de natuur ben! Onze fiets situatie in de woonkamer loopt een beetje uit de hand, oeps.

image

De hondjes print die ik al eerder maakte, wilde ik ook omtoveren tot t-shirt. Ik had eindelijk tijd om hem te printen! De test print was al best goed gelukt, blij mee! En ik begon aan een nieuwe serie kaarten: vogels

image

Mijn verjaardag vierde ik niet echt dit jaar, maar er kwamen wel wat vrienden op bezoek voor lunch of een koffie. Ik kreeg deze coole Pantone travel mug!  

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *