plastic free july

De laatste tijd ben ik veel series aan het maken, en ik vind het erg leuk om dat te doen! Hier is de laatste nieuwe. 

image

Dit keer werd het een serie zee dieren. En specifiek dolfijnen en walen, omdat het Plastic Free July is. Het is het zevende jaar dat de organisaties zich focussen op een hele maand plastic vrij zijn.  

image

Wanneer ik aan plastic denk, zie ik meteen schildpadden voor me met plastic om hun huisje heen. Helemaal ingedeukt waardoor ze misvormd zijn. Om meer awareness te krijgen voor deze plasticvrije maand voor alle mooie zee dieren de we (nog) hebben. En die enorm onder onze plastic consumptie lijden.

Als je ook een verschil wil maken in de wereld, door je plastic verbruik te verminderen… thuis, op je werk, overal. Ga dan voor ideeën hiernaartoe

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *