07.2019

In juli begon ik met wandelen. Er waren een heleboel warme zomerdagen. Ik kocht een nieuwe lens kit en ik kocht mijn nieuwe favo parfum!  

image

Deze maand begon ik met een nieuwe hobby: wandelen. Ik kocht een nieuw paar wandelschoenen voor mezelf en wandelde twee keer per week. Wat een geluk had ik met al het goede weer! 

image

Ik kocht een stapel nieuwe boeken over creativiteit. En ik ging op bezoek bij een vriendin, waar ik zoals altijd met Coco knuffelde.  

image

Er waren dagen dat het heel heel warm was! Op mijn vrije dagen smelte ik weg in huis, dus moest ik wel een badje halen en deze in de tuin opzetten. Het water was ijskoud, maar zorgde wel voor de nodige verkoeling. En ook ijsjes hielpen mee.    

image

Ik kocht een nieuw parfum op werk en was meteen helemaal verliefd! Gember is altijd een van mijn favo geuren geweest, dus heel blij dat ik ‘m nu ook als parfum heb. Nadat we in juni in Gent zijn geweest had ik op mijn lijstje staan om stempels te maken van alle mooie gebouwen daar. Dus dat deed ik!  

image

Op werk waren de temperaturen in de winkel een stuk beter te doen met airco. Alleen in de pauze ruimte was het nog heet. Gelukkig niet te heet om met Billy te knuffelen! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *