wandel doelen voor 2020

Op vakantie maakte ik een nieuw plan… Volgend jaar wil ik een lange wandeling maken! Dat betekent dat ik moet gaan starten met een trainingsplan om ervoor te zorgen dat dit ook echt haalbaar is. 

IOver de afstand moet ik nog steeds nadenken. Er zijn hier in de buurt een aantal wandelingen waar je aan mee kunt doen, elk jaar in juni. Zo is er de Neubourg wandeling van 35km en de Nacht van Gulpen van 70km. Ik heb nog een tijdje om na te denken welke ik wil gaan doen en ook genoeg tijd om ervoor te trainen! 

Deze week heb ik een trainingsplan gemaakt en ben ik begonnen met mijn eerste training. In november is de eerste mijlpaal, dan kan ik 20km aan een stuk lopen. Dat kan zonder training ook, maar de bedoeling is om een soort gewenning op te bouwen zodat je na zo’n 20km wandeling nog steeds fit bent en niet hoeft te recoveren. Rond februari kan ik 40km wandelen. Dan komt het moment dat ik moet gaan beslissen of ik voor de 35 of 70km ga. Ik zal vaker updaten over mijn training. En als je wil kun je het schema overnemen en mee wandelen! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *