training week 3

Deze week was het weer goed met elke dag heel veel zon! Het was dan ook erg warm pfff, zoals dat eigenlijk ook hoort in de zomer.

Week 3

Dag 1: 60 min normaal tempo
Dag 2: 150 min normaal tempo

image

Op dinsdagmiddag ging ik voor een kortere wandeling samen met mijn moeder. Door het goede weer had ik woensdag ook zin om even naar buiten te gaan en maakte ik nog een wandeling van een uur. Nog even goed van het weer genieten voordat de herfst eraan komt! Op zaterdag had ik een wandeling van 150 min gepland, wat uiteindelijk 180 min werd. Dit was de eerste keer dat ik buiten paden liep zonder enige bewegwijzering. Ik kwam terecht in een veld met koeien en moest door de struiken mijn weg weer terugvinden. Na een tijd zoeken tussen erg nieuwsgierige koeien ben ik over de prikkeldraad moeten klimmen, ai ai. 

image

Zoals altijd maak ik iedere wandeling nieuwe vrienden. Vandaag kwam ik Berta de koe tegen. Ze kijkt een beetje boos, maar was heel lief. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *