training week 4

Je merkt al overal dat de herfst in aantocht is.. Het wordt al eerder donker en de luchten zijn heel mooi in de ochtend.

Week 4

Dag 1: 60 min normaal tempo
Dag 2: 45 min hoog tempo
Dag 3: 180 min normaal tempo
Dag 3: 60 min normaal tempo

Dit was de eerste week dat alle training moeilijk te plannen was icm werk en sociale dingen. En nu het ook eerder donker begint te worden… zo om 20:30 uur in de avond al, wordt het steeds lastiger om in de avond nog te wandelen na werk. Het lukt me niet om dit nog in daglicht te doen. 

Ik verplaats daarom mijn kortere wandelingen binnenkort naar de sportschool, waar ik dat op de loopband kan doen. En het zou ook geen slecht idee zijn om er gewichtstraining bij te doen om mijn core wat sterker te maken. Als ik er dan toch ben hè..

image

De vierde trainingsweek begon met twee vroege wandelingen voor werk. Op maandag wandelde ik 45 minuten op normaal tempo en lukte het me 4km te wandelen. Op donderdag deed ik 45 min op hoger tempo en lukt het me om 4.78km te wandelen. Geen heel groot verschil! 

Die zondag stond een langere wandeling gepland… maar ik was nog steeds erg moe van de wandelingen ervoor, werk en een verjaardagsfeestje. Ik besloot het daarom naar maandag te verschuiven.

In plaats van wandelen besloot ik daarom om een 7 dagen pas op te halen bij de sportschool, om alvast een keer op de loopband te proberen. Ik wandelde 60 min en kreeg 5.60km voor elkaar. En wat betreft verveling viel het me ook best mee. Ik had verwacht dat het redelijk saai zou worden, binnen op eenzelfde plek lopen. De loopband in de sportschool had een scherm waar je tv op kunt kijken, wat een luxe. Dat gaat dus best meevallen! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *