08.2019

In augustus hadden we vakantie! We gingen met vrienden naar de Eifel. Ik maakte natuurlijk ook weer een aantal zonnige wandelingen. Ik knuffelde eindeloos met Billy en ik sponsorde een goed doel voor vluchtelingen. 

image

Op werk hebben we onze eigen ‘Lush hond’ Billy. Tijdens mijn pauzes komt hij altijd knuffelen en kijken hoe ik eet.

image

Ik won een t-shirt van Wituka. Le Monday met een kapotte citroen! In de kringloopwinkel vond ik deze super mooie doos van tin! I’m not crying, you’re crying! 

image

Onze vakantie begon en we gingen dit jaar met vrienden naar de Eifel. We hadden een huisje gehuurd van een oma, zijn een dag naar een dierenpark geweest, hebben vaak gezwommen in het vulkaan meer en zijn bij de lokale brouwerij geweest. Het was leuk! 

image

Ik kocht wat dingen in de Trifugee webshop om vluchtelingen te ondersteunen! Dit is Flo’s triatlon project. Als je er meer over wil lezen over al zijn triatlon avonturen en de doelen waar ze aan doneren en ook wil supporten, dan kun je dat hier vinden. 

image

Deze maand begon mijn training voor een lange wandeling die ik volgend jaar wil doen. Ik moet nog uitzoeken welke en waar ik dat precies ga doen. Het idee is om volgend jaar juni in ieder geval een marathon te kunnen wandelen van 42,2 km! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *