art inc.

Lisa Congdons boek stond al en tijdje op mijn ‘creatieve to-read’ lijst. Ik kon niet wachten om in het boek te beginnen toen ik het bestelde.  

image

Dit is een fijn boek voor elke kunstenaar. Voor iemand die zo af en toe iets aan de keukentafel maakt, tot aan iemand die elke dag ermee bezig is.. dit boek heeft fijne tips! Lisa’s idee was om een boek te schrijven dat gaat over haar eigen reis als kunstenaar. Om zo haar beste tips en trucs met je te delen die ze door de jaren heen geleerd heeft. Van het maken van doelen, een website bouwen, je werk in een galerij hangen of art licensing. Het is vooral een praktische gids die je je weg helpt te vinden bij het opbouwen van je carrière als kunstenaar en het runnen van je bedrijf.  

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *