09.2019

September was een fijne maand! Ik had een week vrij van werk en we zijn afgereisd naar Almere voor de Challenge Almere triathlon. We hadden een relaxte dag in de thermen. Gingen ook naar Phantasialand met de familie. En er waren een hele hoop mooie wandelingen. 

image

Misschien herinner je je ons tree house stay op camping Waterhout van vorig jaar nog?  Dit jaar boekten we een hotel, want helaas is de camping moeten verhuizen en hadden ze geen boomhut meer op de nieuwe camping. Zo jammer, maar zo blij dat we het afgelopen jaar wel nog hebben kunnen meemaken! 

image

We hadden zoals altijd weer een hele fijne dag met iedereen aanmoedigen. Het weer was goed en het was gezellig! Ook zag ik de allerkleinste supporters van de dag, hoe cute zijn ze!?

image

Helaas moest Flo na een ronde fietsen stoppen. Zijn hart deed gek! Zijn pols was 200 en ging niet meer omlaag… oei! Hij is uit de race gestapt en we zijn samen naar de dokterspost gegaan om het na te laten kijken. Ze hielden het op een tijdelijke verstoring en adviseerden ons om thuis naar de huisarts te gaan. Op het moment zelf hoefden we niets te doen, maar was het wel beter om rust te nemen en op te letten wanneer de hartslag weer daalde. Natuurlijk enorm jammer dat hij moest stoppen na een jaar lang hard werken. Maar ook een enorme geruststelling dat hij niet door is gegaan met wie weet welke gevolgen van dien! Zoals je kunt zien hadden we het gelukkig wel nog leuk de rest van de dag! Toen we terug waren in het hotel moest ik een foto maken van Flo bij de boze chihuahua: ‘mood of the day’.

image

De neefjes kregen dit jaar een dagje Phantasialand voor hun verjaardag, dus we gingen er met de hele familie naartoe. Ik was er zeker 15 jaar niet meer geweest en veel was er veranderd. De ochtend was gereserveerd om met z’n allen de kinderdingen te doen. En in de middag zijn we met z’n tweeën op alle achtbanen geweest. Mijn favoriet was The Magic Castle! Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik er als kind in ging en als de dood ervoor was. Je wordt zo hard de lucht in geracet en je valt nog harder naar beneden, love it! 

image

Ik kon het niet weerstaan om deze limited edition knotwrap te kopen. Het past zo goed bij alles in mijn studio, love it! 

image

Wat waren de wandelingen deze maand mooi! Alle blaadjes verkleurden. Herfst is mijn favo seizoen van het jaar. En zo blij dat ik weer lekkere truien aan kan!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *