10.2019

Oktober is normaal mijn favo maand van het jaar! Ik hou van de herfst, de blaadjes die verkleuren, veel lagen aan kleding aan kunnen en veel thee drinken. Dit jaar begon deze maand niet zo fijn… maar het was nog steeds een oké maand. We kochten ons zelf een vroeg kerstcadeau, ik probeerde nieuw fruit, at heerlijke vegan appeltaart van mijn moeder en luisterde heel vaak naar het nieuwe album van Tiny Moving Parts. We vierden ons jaarlijkse jubileum en zagen een van mijn favo bands weer live. 

image

Oktober begon regenachtig en met mij ziek op de bank. Sinds ik bij de osteopaat ben geweest probeer ik meer op mezelf en mijn lichaam te letten. Ziek worden was een duidelijk teken van overbelasting en mijn lichaam niet goed genoeg verzorgen. Ik heb het een paar dagen rustig aan moeten doen en mijn lichaam de tijd moeten geven om te herstellen. Dat deed ik met heel veel bouillon en rust. 

image

We vierden de verjaardag van mijn zusje. Nomi was in een knuffelbui en we aten de lekkere vegan appeltaart van mijn moeder.  

image

Op mijn vrije dag ging ik naar Maastricht voor een me-dagje. Ik zocht een cafétje op, bestelde een grote koffie en werkte aan mijn blog. Daarna slenterde ik wat door de stad in de zon – en vond ik verstopte gezichten. Ik probeer tussendoor wat meer rust in te plannen door slenterdagen als deze. Zonder plan rondlopen en genieten van het buiten zijn en de mooie dingen om mij heen. Het leven kan zo druk worden – vooral in het najaar voor mij – en daarom is het extra belangrijk dat ik dit soort dingen doe.  

image

Ik luister de laatste tijd veel naar het nieuwe album van Tiny Moving Parts. Love it! En ik pakte nog eens mijn doggy travel mug om mee naar werk te nemen. Eens een keer geen koffie in de stad kopen, maar het zelf meenemen. Want het is nog steeds no buy winter!   

image

Op woensdagen heeft de markt bij mijn werk een fruitkraam met gek fruit. Ik probeerde vandaag cape goosberries. Zoet en zuur, mijn favo combi. En ook de wekelijkse Billy knuffels waren er.  

image

Het maakte me zo blij dat ik wat meer tijd in de studio kon doorbrengen deze maand! Tijdens de zomermaanden heb ik niet veel getekend en helemaal geen stempels gemaakt. Ik heb het gemist! Ik had er nou eenmaal de headspace en tijd niet voor. Nu ik weer begonnen ben, ben ik ook gestart met een nieuw project: een dieren alfabet! 

image

Deze maand las ik dit boek en was erg onder de indruk. Een must read! Rutgers mening over onze kijk op de wereld is zeker de moeite waard. 

image

Het laatste weekend van de maand hadden we ons jaarlijks jubileum! Drie jaar van liefde <3 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *