shoot!

Tot mijn grote verrassing won ik het fotografieboek dat ik al een tijdje op mijn lijst had staan! Het is het boek van Anki Wijnen van Zilverblauw

Het boek leert je alles over fotografie, maar dan op een andere manier. De meeste fotografie boeken zijn vaak ingewikkeld en hebben foto’s die meer technisch dan inspirerend zijn. Dit boek gelukkig niet! Anki wilde dit boek schrijven op de manier zoals zijzelf over fotografie geleerd heeft, op een intuïtieve manier met haar eigen kijk op dingen. Nou dat is gelukt hoor! 

image

Het resultaat is een super mooi, kleurrijk en inspiratievol boek dat je de basics van fotograferen leert, op een totaal niet saaie manier. Er zijn veel do it yourself taken waarbij je op een leuke manier de regels van het fotograferen leert. Het zal je hopelijk helpen om dingen op een andere manier te zien en je eigen stijl te vinden. 

INa het lezen van de eerste paar bladzijdes zijn mijn handen gaan jeuken om eraan te beginnen! Mocht ik een opdracht eruit af hebben, dan zal ik het resultaat natuurlijk hier posten.  

Een héél groot dankjewel aan Happymakersblog voor de giveaway! Check haar blog als je updates wil over alles wat met creativiteit te maken heeft. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *