11.2019

November was een drukke maand. Maar ook een maand waarin ik eigenlijk alleen maar binnen wilde blijven, om het daar gezellig te maken en de rest van de wereld te negeren. Ik won een fotografie boek, reisde naar Amsterdam en genoot van winterse dingen als warme chocomel en Yog Nog in de douche, hmmm! 

image

Deze maand ging ik voor werk naar Amsterdam. Het was fijn om weer eens in mijn studentenstad te zijn! 

image

De eerste week van november zat ik vol ideeen en inspiratie. Ik maakte portretstempels van mijn collega’s en maakte er een diner cadeaubon van. Zo leuk om dit te maken! 

image

Deze maand werkte ik veel. De laatste twee maanden van het jaar zijn de drukste en dat merkte ik ook aan hoe ik me voelde deze maand. Ik maakte maar weinig foto’s, want na werk had ik vooral tijd nodig om mijn batterij op te laden. Deze tweede week was er juist weer een dip in mijn inspiratie en creativiteit. Het werd buiten kouder en ik kwam helemaal in een ‘ik wil binnen blijven en alleen maar cocoonen’ mood. Ook deze winter had ik wat extra’s nodig voor mijn handen. Nog steeds helemaal verliefd op Lemony Flutter en Love and Light! 

image

Er waren best wel wat grijze, regenachtige dagen. Sommige dagen vind ik al die grijze tonen depressief, en andere dagen vind ik het wat moois hebben. Ik kwam over mijn inspiratie dip en maakte meer stempels. Ik luisterde ook veel naar het nieuwe Patrick Watson album. 

image

Gelukkig waren er ook een aantal dagen met zon, en die had ik nodig! Vrienden kwamen langs voor een wandeling en ik genoot extra van alle verkleurende bladeren. Ik probeerde de reflectie van de maan te vangen in een foto. Het voelde zo sereen toen ik het zag. 

image

Ik maakte niet heel veel foto’s deze maand. Normaal zo tussen de 100 en 200 foto’s, die ik opsla in de cloud. Ik hou ervan om mijn dagelijks leven vast te leggen, vooral de gewone dingen. Ik probeerde er vanaf dat moment weer wat meer te maken. Bij Sostrene Grene vond ik deze cute haarband, klaar voor kerstmis! 

image

Kijk wat er in de brievenbus lag! Ik won dit super leuke fotografie boek van Anki Wijnen – Zilverblauw. Al een tijdje stond het op mijn lijstje, en nu won ik het bij Happymakersblog. Zo leuk, dankjewel! Nu ik midden in een no buy winter zit is dit een extra speciaal cadeautje om te krijgen. In de sportschool zag ik opeens deze lichtreflecties op mijn kleurrijke schoenen. Dat deed me gelijk terugdenken aan het boek over kleuren en lijnen. 

image

Na werk was het tijd om op de bank te relaxen. Dat kan soms best moeilijk zijn voor me. Ik vind het lastig om lang stil te zitten en niets te doen. Wanneer ik mezelf met iets bezig houd, is het te doen. Toch probeer ik vaker echt even af te schakelen, ook zonder per se iets te doen waar mijn hersenen weer over moeten nadenken. Ik maakte een kopje thee voor mezelf – mijn favo van dit moment – en las in mijn nieuwe boek. Elke pagina was zo interessant en gaf me zoveel inspiratie! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *