treat yourself

My heart goes faster when design meets sustainability

Aan het einde van mijn no buy winter wilde ik mezelf een cadeautje geven voor het behalen ervan. Dat klinkt ironisch hè, een hele winter niets kopen en jezelf dan toch op iets trakteren. 

image

Er is één ding dat ik goed zou kunnen gebruiken, en dat is een nieuwe tas en portemonnee. Ik wilde graag voor een stevige en duurzame variant gaan, zodat ik er nog jaren plezier van kan hebben. Dit was ook het hele doel na de no buy maand. Dat de dingen die ik daarna dan wel nog koop, wel altijd van goede kwaliteit zijn en jarenlang meegaan. Vanaf nu komen dus alleen milieuvriendelijke en duurzame producten het huis in! 

image

Freitag is altijd een merk geweest wat ik gaaf vond, maar wat ik mezelf nooit gegund heb. Na lang nadenken en zoeken naar verschillende kleuren en patronen ben ik uiteindelijk voor Lou en Blair gegaan! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *