12.2019

December was een drukke maand met een heleboel werk! Maar ook met advent zondagen waarop we elke week kerstcadeaus uitpakten. Ik ontmoette een uil van heel dichtbij. Maakte stempels en dronk liters thee. En ik kwam helemaal in de kerst spirit door het weggeven van LUSH cadeaus. Het was een fijne maand met alle tijd die we met vrienden en familie doorbrachten.  

image

Een hele tijd geleden nam ik een stekje van dit plantje mee naar huis van werk. Het duurde een aantal maanden totdat het zich thuis voelde in de woonkamer. Maar er zijn eindelijk wat nieuwe blaadjes op komst! Dat maakte me een blije plant mom. Ik dronk zoveel thee en begon met het drinken van meer losse thee. Ik vond dit mooie blikje bij de kringloop om de thee in te bewaren.

image

Ik trakteerde mezelf op een mooi cadeau omdat ik de herfst en wintermaanden niets voor mezelf gekocht had. Klinkt een beetje ironisch hè… maanden niets kopen en jezelf dan trakteren door spullen te kopen. Ik ging voor een Freitag tas. Zeg maar hoi tegen Lou! 

image

Mijn favoriete LUSH product van het moment waren Yog Nog showergel. Zoveel karamellige goodness in de douche! En het Prince Of Darkness masker. De geur is echt hemels! 

image

In mijn vriendengroep zijn er een heleboel nieuwe baby’s geboren! En ik was heel blij om bij de kersverse tweeling op bezoek te gaan. Dit jaar deden we geen cadeaus met kerstavond, maar hielden we elke zondag een advent met kleine cadeautjes. Ik kreeg dit ohmygodawesome poezen t-shirt! <3 

image

De zon was soms ver te zoeken in december. Wanneer ze er was probeerde ik voor zoveel mogelijk afspraken wat eerder te vertrekken, om er nog even van te genieten. Een kleine wandeling of lunch buiten eten deed al wonderen! Het zijn de kleine dingen die het doen. Ik was in mijn oude buurtje in Maastricht en liep langs de dingen die ik er miste. Zo kwam ik langs dit huis, waar ik elke keer weer de ramen bewonderde. 

image

Samen met een collega was ik een dag op een kerstmarkt waar we LUSH cadeaus mochten weggeven aan minima die zich geen cadeaus kunnen veroorloven. Wat was dit een ontzettend leuke dag en wat deed het goed om zoiets te doen! Ik kwam in de kerst spirit x 10000! 

image

De kraam naast ons had een heel interessante gast, uil Gizmo. 

image

Ik maakte een nieuwe serie van motten prints en moest even een foto maken toen ik de kleuren zo zag poppen op de zwarte tafel. Billy was er ook weer bij op werk. Neus boop! 

image

De vrijdag voor kerst werd ik ziek en heb ik me een aantal dagen flink beroerd gevoeld. Ik was blij dat ik kerst wel nog heb kunnen vieren met familie! Ondanks dat ik niet helemaal beter was. Alle andere plannen gingen helaas niet door, maar we probeerden het thuis zo gezellig mogelijk te maken.

image

Dit jaar stuurde ik geen kerstkaarten, dus maakten we een familie foto in de plaats. Is ‘ie niet fantastisch!

image

Wat zijn de luchten toch mooi op de vroege morgen in de winter! Tussen kerst en oud en nieuw gingen we op bezoek bij vrienden. Gelukkig was ik weer wat opgeknapt! We maakten een wandeling naar de Lousberg. De Lousstrasse heeft de mooiste huizen, of eigenlijk beter gezegd.. kastelen.

image

We vierden oud en nieuw bij vrienden thuis. Met flikkersterretjes, de jaarlijkse traditie met Berliner Luft schnaps en heel veel lol. We keken vuurwerk op het balkon op de vierde verdieping. Dat gaf een heel mooi uitzicht zo met die rode lucht! 

image

We deden Pictionary en tekenden daarna met onze ogen dicht. Ik maakte deze portretten van ons en Lukas maakte ze digitaal! 

HAPPY NEW YEAR IEDEREEN! 
Om het jaar af te sluiten nog een aantal dingen waar ik dankbaar voor was afgelopen jaar/wat ik (her)ontdekt heb/heel erg leuk vond en lief had: flotje, mijn vrienden, knotwraps, parel couscous, Gent, Ginger, geel, broodtrommels, macro foto’s maken, alle floofy vriendjes die ik ontmoette, Stranger Things, zon, geurkaarsen, stoppen met koffie drinken, bewaardoosjes met print, Blythe Bairds gedichten, wandelen, Tiny Moving Parts, 3 jaar van liefde vieren, de boeken die ik las, beginnen met een paper cut diary.


Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *