a selfie a day

Je hebt vast meegekregen dat ik er heel erg van houd om mijn leven te documenteren. Maar de struggle om mezelf te blijven herinneren om elke dag een foto te maken is en blijft moeilijk! Ik heb jaren geprobeerd om elke dag een video te maken.. maar dat ging een tijdje goed en liep daarna weer in de soep! 

In 2019 heb ik het anders geprobeerd. Dit is het eerste jaar dat het me gelukt is om (bijna) elke dag een selfie te maken! Hier is het resultaat van 12 maanden aan selfies. Ik ga proberen om dit komend jaar ook te doen, want dit was wel heel erg leuk om te doen! Ik gebruik hier trouwens de app Selfie-A-Day voor. Het handige aan deze app is de reminder die je kunt instellen, waardoor je minder snel vergeet even snel een selfie te maken.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *