declutter winter #2

Yep, ik ben heel laat met deze post! Maar hier is ‘ie eindelijk.. het resultaat van mijn declutter challenge. 

Als challenge beloofde ik 5 dingen per week weg te doen, om meer plaats in huis en mijn hoofd te maken. Het was niet heel moeilijk om dingen te vinden. Ik ruimde mijn studio, kasten en kledingkast op. Hier zie je wat ik uiteindelijk allemaal weg gedaan heb. 

* Als er staat weggegeven, dan heb ik eerst aan vrienden of familie gevraagd of ze het wilden hebben. Wanneer niemand er iets mee kon, ging het naar een kringloop hier in de buurt. Zij zamelen met de spullen die ze verkopen geld in, dat ze spenderen aan straathonden. 

Week 1 & 2

Set telefoonlenzen (verkocht)
3 broeken (weggegeven)
3 boeken (weggegeven )
Lege markers (weggegooid)
Twee mokken die niet meer gebruikt werden ( weggegeven ) 
2 truien ( weggegeven ) 

Week 3 & 4

4 boeken (weggegeven )
Rugzak (verkocht )
2 paar schoenen (weggegeven ) 
E-reader hoes (weggegooid ) 
Buskaart hoes (weggegooid ) 
Fitbit (verkocht )

Ik vond het heel leuk om deze challenge te doen! Bijna elke kast in huis heb ik wel even opgeruimd en alle spullen weer even in mijn handen gehad om te beoordelen of ik er nog bij mee was, net zoals Marie Kondo zou doen. Ook heb ik daardoor alle kasten weer eens opnieuw kunnen inrichten, dat voelt ook altijd zo fijn!  

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *