dit was 2019

Tweeduizendnegentien is alweer voorbij, wat gaat de tijd snel! Ik maakte een lijstje van de leukste en minst leuke dingen van het jaar. 

1. De leukste maand van het jaar.
April! In april deed ik veel leuke dingen; een street art scavenger hunt door Keulen, veel wandelen, Museumnacht, ging op bezoek bij een vriendin in Amsterdam, maakte veel stempels. Ik maakte veel foto’s en heb er mooie herinneringen aan. 

image


2. De leukste dingen die je dit jaar gedaan heb.
Op bezoek bij Kelly in Amsterdam en naar het concert van Apparat. Carnaval vieren in Keulen. Een kattenkalender maken. En een honden t-shirt printen. Een street art scavenger hunt in Keulen. 

3. Iets dat je dit jaar voor het eerst deed.
Ik ging voor het eerst naar een workshop embroidery. Nog nooit eerder gedaan, maar bleek best leuk te zijn! 

4. Wat dit jaar niet zo leuk was?
In mei had ik opeens heel veel last van mijn buik. Dagenlang stekende pijn en geen idee wat het was. Nadat het bijna over was kwam ik erachter dat het een niersteen was, auch! En ik heb best veel dagen met hoofdpijn gehad.

5. Waar had je wel meer van willen doen.
Het grootste gedeelte van het jaar voelde ik me opgejaagd en uit balans. Ik heb verschillende dingen geprobeerd om wat meer in balans te komen… wandelen bijvoorbeeld. Toch had ik wat meer willen ontspannen nog, maar dat ging niet altijd. 

6. Wat heb je dit jaar afgesloten?
Ik was beheerder van de Pakje Kunst automaat in Maastricht. Dat was erg leuk om te doen, maar na een aantal maanden heb ik toch besloten het stokje over te dragen wegens tijdgebrek.

7. Aan welke nieuwe dingen ben je dit jaar begonnen? 
Ik nam een abonnement op de sportschool. 

8. Welke leuke plekken bezocht je dit jaar?
Het eerste kattencafé van Maastricht opende en daar moest ik natuurlijk naartoe! Ik heb voor het eerst aan mini golf in het donker gedaan. 

image

9. Waar ben je naartoe op vakantie geweest?
In juni op citytrip naar Gent. Daar was ik nooit eerder geweest en het is de perfecte stad voor een weekend trip met alle mooie gebouwen en zoveel vegan opties om te eten. In Augustus met vrienden een lang weekend naar de Eifel waar we de plaatselijke brouwerijen bezochten en zwommen in het vulkaan meer. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *