01.2020

Januari was een maand vol verrassingen! We vieren oud en nieuw en maakten GROTE plannen voor de zomer. Ik ruimde mijn studio op om zo fris het nieuwe jaar in te gaan. Ik vond eindelijk iets leuks bij de kringloop om mijn parfum in te bewaren. En een van mijn oudste besties kwam op bezoek! 

image

We vierden oud en nieuw bij vrienden in Aken. Op de vierde verdieping hadden we het beste uitzicht! De lucht was rood! 

image

De eerste dag van het jaar sliepen we uit en waren we vooral lui, zoals het hoort. Gelukkig is het ons ook nog gelukt om even naar buiten te gaan voor een korte wandeling door de stad. Ik had baby Emil in de draagzak, hij hield me lekker warm.

image

Mijn favo LUSH product van dit moment is Plaque Sabbath. De geur is amaaaazing! De eerste dag dat ik weer moest werken was Billy er ook en kreeg ik een high five van hem. 

image

Ik ruimde mijn studio op en kocht een nieuwe kast om alles in te stoppen. Zo fijn om alles wat ik eigenlijk niet meer gebruikte weg te doen, en alles een nieuw plekje te geven. Een frisse start voor 2020! Tijdens het opruimen vond ik deze sticker van kindzmb. Love it! 

image

Onder het motto ‘nieuw jaar nieuwe dingen’ probeerde ik af en toe een andere wandelroute naar werk te nemen. Zodat mijn hoofd niet elke dag dezelfde dingen ziet. In de kringloop vond ik een oude besteklade die perfect paste voor mijn parfum collectie! Misschien wordt hij wel nog wit geverfd. 

image

In december bedachten we ons een idioot idee; we houden een sabbatical deze zomer! We boekten een huis in Zuid Spanje en zitten nu midden in alles regelen. Ik had er zoveel zin in en begon al met lijstjes maken van dingen die ik allemaal wil doen daar. Het plan was om er elke dag te wandelen, mediteren en tai chi te doen. Niet alleen om uit te rusten, maar ook met een leeg hoofd vol inspiratie weer terug te komen. 

image

Mijn hike training zou weer beginnen en dit was de eerste wandeldag naar de Neubourg toch in Juni toe. De afgelopen paar maanden heb ik helemaal niets gedaan en ben ook al die tijd niet naar de sportschool geweest. Fijn om het nu weer opnieuw op te kunnen pakken. 

image

Deze maand kreeg onze winkel een facelift! We waren 17 dagen dicht, dus moest ik de belangrijkste producten nog even inslaan. Zo ook de Goddess olie, die al heel lang op mijn lijstje stond. Ik gunde ‘m mezelf maar. 

De eerste dag van de renovatie begon ik om 07:00 om de winkel leeg te halen. Dat betekende opstaan om 04:30, oef. In de vroege ochtend is alles nog zo stil buiten, en ik hou van alle kleuren in de woonkamer dan. 

image

Ik werkte verder aan de kattenkalender. Nog een paar laatste dingen en dan kan hij naar de drukker!

image

Muhh mijn Fitbit ging stuk! Ik wilde deze keer gaan voor een tracker met meer opties en kocht een Polar Ignite. 

Voor de derde week van mijn papercut sketchbook maakte ik motten. Ik had meer avonden deze maand dat ik tijd had om in mijn studio te zijn en papercuts te maken. 

image

Nu de winkel dicht was hadden we meerdere trainingsdagen. We boekten een hele mooie ruimte in de stad. Kijk die mintkleurige deur en die oude vloer! 

image

Er waren ook een aantal brainstorm dagen gepland in de De Brandweerkantine waar ik heel veel tijm thee dronk, zo lekker.

image

Er waren een aantal wandeldagen deze maand en het was zo mooi was buiten! Kijk die vorst, mooiiii.

image

Dat zorgde voor de mooiste macro foto’s!

image

Een van mijn vriendinnetjes uit Amsterdam – Kelly – kwam voor een weekend op bezoek. Ik was zo blij dat ik haar weer zag! We gingen een dag naar Aken en deden allemaal leuke dingen, maar ik vergat helemaal foto’s te maken! 

We begonnen aan de serie The Goob Lab. Dat was wel interessant. 

image

Het was een weekend met veel nieuwe aankopen. Zoals je weet ben ik niet zo’n grote shopper. Maar wanneer vrienden langskomen vind ik het wel leuk en kom ik vaak ook nog de mooiste dingen tegen. Zo ging het ook dit weekend. We gingen naar Handmade Circus waar je allemaal mooie handgemaakte dingen kunt kopen van lokale kunstenaars. Ik kon het niet laten deze emaille regenboog mok mee te nemen, zoiets stond al eeuwig op mijn lijstje. Ik trakteerde mezelf ook op een nieuwe e-reader hoes, want mijn oude viel uit elkaar zo onderhand. Hoe mooi is deze? Kelly vond ‘m op Etsy

image

Iets anders wat ook uit elkaar aan het vallen was, was mijn buskaart mapje. In Aken vond ik ook nog deze super schattige space dog, moest ik meenemen! Wat een hoop leuke dingen in een dag tijd! 

Het was zo fijn om bij te kletsen met Kelly! Om te delen waar we allemaal mee bezig zijn en elkaar te inspireren. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *