a day in my life #2

Dit was mijn dinsdag 11 februari. Het grootste gedeelte van de dag was ik in mijn studio! 

image

08:00

Ik werd wakker rond 07:30, maar bleef in bed liggen tot 08:00. Het was tenslotte mijn vrije dag! Geen haast om ergens te moeten zijn. Ik nam een douche, maakte me klaar en at mijn ontbijtje op de bank, terwijl ik een aflevering van Grace & Frankie keek. Ik was in de mood voor mijn favo thee vandaag; Dael’s Droum van Blanche Dael. 

image

10:30 

Na een relaxt begin van de ochtend was het tijd om iets te gaan doen! Ik had een hele dag in de studio gepland. Mijn moeder vroeg me om een print voor haar te maken van mijn sky circles. Ik drukte de circels en zocht een lijst om de poster in te doen. Blij met het eindresultaat! 

image

11:00 

Rond 11 uur in mijn studio met een happy face. Elke dag kies ik een mok van de dag, en vandaag was dat Snoopy. Ik heb een kleine collectie van verschillende mokken. Deze Snoopy is de laatst nieuwe van de verzameling. 

image

Ik begon eerst met het checken van al mijn online profielen en websites. Ik checkte ook even alle antwoorden op mijn post van gisteren – jullie interview vragen aan mij. Goed om te zien dat zoveel mensen me interessante vragen hebben gesteld! Kon niet wachten om eraan te beginnen. 

Daarna checkte ik de printjes die ik maakte voor Pakje Kunst. Ik maakte er foto’s van, schreef een post erover en zette ze in de nieuwsbrief. Toen verloor ik mezelf in nog meer toevoegen aan de nieuwsbrief. Ik ben zo slecht in meerdere dingen tegelijk doen, dus het gaat dan vaak als een wirwar door elkaar. Van het ene naar het andere. Na een half uur besloot ik toch maar om weer wat anders te gaan doen. Ik herinnerde me dat ik al een tijdje niets meer op mijn Ello account heb gepost en deed dat maar meteen even.

image

12:00 

In januari ruimde ik mijn studio helemaal op. Ik vond nog wat oude Posca markers die ik helemaal vergeten was! Ik besloot er maar meteen wat mee te maken.

image

14:00

Rond 14:00 uur realiseerde ik me dat het tijd werd om iets te eten. Ik ging naar beneden om lunch te maken. Ik at het op aan mijn tafel terwijl ik door wat blogs keek (en vergat er natuurlijk een foto van te maken). Na de lunch bekeek ik mijn to-do lijst. 

image

14:30

Tijd om verder te gaan! De icons serie moest nog afgemaakt worden. Ik maakte matchende visitekaartjes. Ook pakte ik ze in mooi vloeipapier in, en daarvoor had ik nog een sluitsticker nodig. Dus maakte ik een LUUS stempel. Wat een dikke stapel! 

En toen ging de deurbel en was er een pakketje. Mijn vriend had een massage gun besteld. Ik liet het nog even liggen zodat we het in de avond samen konden uitpakken. Ook vond ik een brief die ik vorige week verstuurd had, en die nu weer teruggekomen was, meh. Altijd zo jammer als dat gebeurd, en ook nergens een reden waarom? 

image

Ik had een grote troep gemaakt met het inpakken van de kaartjes, dus het was tijd om mijn tafel weer even op te ruimen. Wel heel blij met het resultaat.

image

16:30

Ook de fruit serie had nog bijpassende visitekaartjes nodig. Het adres stempelde ik erop en ik tekende er wat bij.  

image

18:30

Yes, ik kreeg ze nog af voor het avondeten. Alles ingepakt en foto’s doorgestuurd naar de curator. De bio stopte ik er nog snel bij. Poeh, wat een werk… goed moe ervan. Ik ging naar beneden om nog even te relaxen voordat Flo thuis kwam van het hardlopen.

image

20:30

Ondertussen was ik bij de supermarkt om eten te halen, kookten we en aten we. Na het avondeten pakten we het pakketje uit en moesten we natuurlijk meteen even alles goed uittesten. Het was zo goed! Ik had al weken – nee maanden! – last van knopen in mijn nek. Ik hoopte dat ik ze hiermee eruit zou krijgen. We keken nog een aflevering van Bates Motel waar we nu helemaal inzitten en daarna was het tijd voor bed!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *