02.2020

Februari had veel contrasterende dagen. Er waren hele goede en productieve dagen in de studio, en ook een aantal dagen dat ik ziek was en me meh voelde. Maar, ik heb de kattenkalender af! Ik heb er best een poosje aan gewerkt, dus fijn dat ik het heb kunnen afronden. En als je ziek bent ga je op zoek naar leuke apps, en ik vond een paar hele fijne. 

image

Al een aantal weken had ik geen stempel gemaakt. De eerste die ik wel weer maakte was deze zielige panda. Ik had mijn paper cut diary ook een beetje laten verslonzen, dus maakte ik ook daarin weer eens een pagina vol. Dit was de pagina van week 4, sneeuwvlokjes. 

image

Ik had nieuwe schoenen nodig en kocht mezelf een paar okergele vans (mooie kleur!). Maar iets ging er mis in de post… het pakketje raakte kwijt. Ik mailde naar customer care en die vertelde dat het pakket niet meer te tracken was. Ik bestelde dus maar een ander paar. Petrol blauw, ook heel mooi! Nadat het blauwe paar binnen kwam, kreeg ik twee weken later ook nog het gele paar binnen. Huh! Nu had ik twee paar nieuwe schoenen, oeps. 

image

Mijn moeder vroeg me een grote poster te maken van de Pakje Kunst series die ik maakte. Ik maakte haar een custom poster met de zonsondergangen. Mijn favo LUSH geur van de maand is de nieuwe Turmeric Latte bodyspray. 

image

Ik ben nog steeds zo blij met mijn e-reader case! Ik word elke keer blij als ik ‘m zie. En ik kocht mezelf twee nieuwe boekjes voor onze sabbatical. Eentje om alle plannen in te zetten. Plannen voor de sabbatical maar ook daarna. En de ander wil ik gebruiken als een soort dagboekje.  

image

Deze maand had ik het plan meer studio dagen te plannen dan vorige maand. Dus ik was er zoveel als maar kon. Ik kies dan altijd mijn favo mok van de dag uit om mijn thee uit te drinken. De laatste tijd kies ik veel Snoopy. 

image

Flo kwam met het idee een massage gun te kopen. Wat een apparaat! Je kunt jezelf er dus massages mee geven, zelfs deep tissue. Voor iemand die veel sport wel echt heel handig, en ik vind het ook helemaal niet erg! Ik heb er al aardig wat knopen in mijn nek mee kunnen verlichten! 

image

Voor werk haalde ik verse bloemen op de markt. Al die mooie kleuren maken me zo blij elke keer! En ik maakte weer eens wat voor Pakje Kunst. 

image

Nouuuu, daar is ‘ie dan eindelijk! Ik was zo blij met het eindresultaat! De pre-orders zijn meteen opgestuurd en ook voor mijn eigen kalender heb ik een leuk plekje in huis gevonden. 

image

Iets wat ik al heel lang wil, is een schetsboek vullen. Maar dat lukt me steeds niet. Ik kocht een klein vierkant boekje en ben begonnen met vullen. Net als 5 jaar gelden, toen ik net begon met stempels maken… a stamp a day! 

image

De eerste kattenkalenders gingen op de post. In het postkantoor zag ik deze super mooie postzegels, wauw! Die most ik meenemen. 

image

Ik had al een hele tijd geen post meer verstuurd. Opeens had ik het weer te pakken, en stuurde ik een kleurrijke brief naar mijn nieuwe penpal. Ik vond haar op PenpalWorld

image

Op werk hebben we een make-over gehad en onze pauze ruimte ziet er nu zo gezellig uit! Love de groene muur <3 

image

De eerste sneeuw van het jaar was er! 

image

Het weer was deze maand een beetje vreemd. Sommige dagen was het 10-13 graden, andere dagen was het koud en regenachtig met veel wind. Ik kreeg steeds meer zin in de lente! 

image

Ik was heel blij dat mijn week lange migraine eindelijk weg was, en dat ik weer normaal kon fuctioneren. En toen gebeurde er iets anders… Mijn rug zat ineens vast! Het deed ongelofelijk veel pijn en ik kon bijna niet meer bewegen! De huisarts en fysio gaf me oefeningen en ik kreeg pijnstillers. Gelukkig was het na een week over. Heb me nog nooit zo’n oma gevoeld haha. 

image

Sinds ik de Daylio app gebruik – en specifiek de dagelijkse doelen – lukt het me om dagelijks te mediteren. Ik ben zo trots op mezelf! Want dit is iets wat ik heel graag als dagelijkse routine wil volhouden, maar het lukt nooit. Laten we hopen dat het met de app wel lukt, en dat het niet weer een tijdje goed gaat om er vervolgens nooit meer naar om te kijken. Maar gelukkig is de app er dan wel om me te blijven herinneren om het te doen. 

Andere noemenswaardigheden deze maand

+ Ik zag The Peanut Butter Falcon op een zaterdagochtend in de bios en die was goed! 
+ Ik denk er al een tijdje over na om telefoon wallpapers te maken die je elke maand gratis kunt downloaden. Maar, tegelijkertijd wil ik nu ook mijn aandacht geven aan het schetsboek, dus wie weet wordt dat dan weer teveel… We will see! 
– Ik schreef er al eerder over, afgelopen maand was een maand van veel contrasterende dagen. Ik had veel goede dagen, maar ook de ergste migraine sinds… heel lang. Het duurde 5 dagen in totaal, meh 🙁 
+ Een aantal jaar geleden zag ik de docu The Barkley Marathons en ik keek het deze maand opnieuw omdat echt heel erg cool is nu er een nieuwe docu over belgische ultrarunner Karel Sabbe. Ook interessant om te kijken. 
+ Ik vond per toeval deze coole feature voor iedereen die Spotify heeft. Als je naar deze website gaat (en toestemming geeft om je Spotify account te laten checken) krijg je je top zoveel geluisterde nummers en bands van 4 weken, 6 maanden en een jaar. Cool! Mijn top tracks van afgelopen maand: Joep Beving, Ab Ovo / Greg Haines, The Spin / Max Richter, Departure (Home).
– Mijn laatst gelezen boek las ik in november uit, en het is me nog niet gelukt om in een nieuwe te beginnen. Mijn Goodreads is de laatste tijd maar leeg! Hebben jullie nog goede aanbevelingen? Het is nu echt lees weer met al die regenachtige dagen! 
+ Ik keek het tweede seizoen van YOU en kan alweer niet wachten op een volgend. 
+ Ik heb mijn bucketlist geupdate met wat nieuwe dingen: ‘120.000 stappen in een week maken’, ‘meer verschillende materialen gebruiken om kunst mee te maken’ and ‘meer kunst collabs doen’.
– Carnaval vier ik niet echt, maar hier in de buurt is het niet echt te vermijden… Tip voor volgend jaar: boek een vakantie of weekendje weg!
+ Mensen die me kennen weten dat ik al jaaaaren kort haar heb. Toch heb ik pas besloten om het weer eens wat langer te laten groeien. Eens kijken of het me lukt om het niet te knippen 😉

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *