meet the maker: how I started

In 2014 deed ik een keer een grondige schoonmaak in huis. Achterin een kast vond ik mijn Jip & Janneke doosje met oude gutsen van de academie. Die had ik al jaren niet meer gezien! En zo begon het allemaal…

image

Al snel besloot ik om een 100 days project te doen. Dit hield in dat ik 100 dagen lang elke dag een stempel maakte. In het begin was ik er echt niet goed in, maar naarmate ik meer en meer oefende, begon ik er steeds beter in te worden. Het was zo leuk om iets uit een stukje rubber te snijden en je tekening te zien veranderen in een afdruk en mooie print!   

image
image

Toen ik eenmaal de eerste 20 stempels af had, wilde ik ook de wat moeilijkere dingen oefenen. En wat is nou moeilijker dan een portret?! Ik vroeg een hele hoop vrienden om een foto en maakte een stempelportret van ze. In een paar weken tijd had ik er 60 gemaakt en zag ik mezelf langzaam steeds beter in worden. 

Vanaf het begin was ik helemaal verkocht aan het stempel maken. Zelfs toen het resultaat echt nog niet mooi was. Toen ik het steeds beter leerde hoe ik het beste kon snijden vond ik het nog leuker! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *