today’s stamp

De stempels van vandaag zijn een ode aan helping hands! Aan iedereen die op dit moment een handje meehelpt. Nadenken en meedenken over onze maatschappij is wat we nu met z’n allen zouden moeten doen. Met in het achterhoofd dat dit de perfecte tijd is om een stapje terug te nemen en ruimte te geven aan bezinning. En als we kunnen, een ander een handje te helpen! Vandaag dus grote dankbaarheid voor iedereen die dit doet. 

Dankjewel aan alle mensen die helpen. Aan mensen met en zonder symptomen die thuis blijven en daarmee anderen beschermen. Aan de mensen die boodschappen of medicijnen halen voor een ander, die het nu even niet zelf kan. Aan de mensen die zich houden aan de 1.5 meter afstand. Aan de mensen die nog steeds moeten werken en ploeteren voor de gezondheid van anderen. En alle anderen die ik nu vergeet. 

Ps. Mocht je ook wat willen doen – hoe klein ook – je kunt je hier opgeven voor allerlei verschillende dingen. Van de hond uitlaten tot boodschappen doen. Daar wordt je gekoppeld aan mensen in je buurt die hulp nodig hebben. 

image

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *